8 Mayıs 2022

Murakami'nin Kedisi Aylin Doğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,84 TL
Yazarı: Aylin Doğan
Çevirmen: Aylin Doğan

Murakami'nin Kedisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Aylin Doğan olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Murakami'nin Kedisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Murakami'nin Kedisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Murakami'nin Kedisi TIKLA PDF İNDİR !

Murakami'nin Kedisi Yazarı Kimdir ?

Murakami'nin Kedisi yazarı Aylin Doğan 'dır. Aylin Doğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Murakami'nin Kedisi PDF indir oku

Murakami'nin Kedisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Murakami'nin Kedisi TIKLA PDF İNDİR !

Murakami'nin Kedisi TIKLA PDF İNDİR !

Senaryo yazarı Lal, eşi Umut'a öfkelenip ardına bakmadan eviterk etti. Kendini Beyoğlu'nda, St. Antoine Kilisesi apartmanlarında buldu. Çok sevdiği yazar Haruki Murakami'nin PeraPalas'ta yapılacak bir panel için İstanbul'da olduğunu öğrenincekulaklarına inanamadı. Otele geldiğinde kapıda bir kargaşa vardı,biricik Murakami ise suratını asmış, lobide öylece oturuyordu.Edebiyat devinin kedisi yer yarılmış, içine girmişti!

Aylin Doğan'ın kaleme aldığı Murakami'nin Kedisi, Beyoğlu'ndanPrag'a, pagan büyülerinden psikanalize uzanan geniş biryelpazede, sayfalardan adeta fırlayan renkli karakterleri vesoluksuz okunan akıcılığıyla büyülü bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Murakami'nin Kedisi TIKLA PDF İNDİR !

16.08.2020

Tezcanlı bir roman

Murakami'nin Kedisi iyi malzemeyle, sürükleyici olay örgüsü ile kurgulanmış, dili akıcı bir kitap. Her bölüm sonunda can alıcı bir noktaya geliniyor ve daha yüzelli sayfa okumadan hop! bitiveriyor. Bazı diyaloglar kahkaha attırdı. Yani bu metinler az düzenlense dizi veya film senaryosu da olurmuş. Detayları çalışılmış ama daha uzun olabilirmiş. Yine de bir solukta okudum. Bu arada Murakami'nin bu kitaptan haberi var mıdır merak ettim.


07.08.2020

Murakami'nin Kediisi

Heyecanla okuduğuö  paralel evren, ezoterizm içerkli bir hikaye. Yeni siparişime devamı dedikleri Bram Stoker'ın Masası'nı ekliyorum. Keyifle okunacak bir kitap.

Murakami'nin Kedisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Murakami'nin Kedisi, Aylin Doğan

Yorum Gönder