25 Nisan 2022

Sara ve Serafina Cevad Karahasan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,1 TL
Yazarı: Cevad Karahasan
Çevirmen: Cevad Karahasan

Sara ve Serafina indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cevad Karahasan olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sara ve Serafina eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sara ve Serafina ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sara ve Serafina TIKLA PDF İNDİR !

Sara ve Serafina Yazarı Kimdir ?

Sara ve Serafina yazarı Cevad Karahasan 'dır. Cevad Karahasan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sara ve Serafina PDF indir oku

Sara ve Serafina indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sara ve Serafina TIKLA PDF İNDİR !

Sara ve Serafina TIKLA PDF İNDİR !

Bosna Hersek'in yaşayan en önemli yazarı Cevad Karahasan'dan, Kıta Avrupa'sının son büyük savaşına dair insan benliğinin sınırlarında dolaşan olağanüstü bir eser. 1992 Nisan'ından 1993 Şubat'ına dek süren zaman diliminde kuşatma altındaki Saraybosna'nın gündelik hayatını, sıradan insanların hayatta kalma mücadelelerini, evlerinin içinden, sığınaklarından, yemek masalarından görüyoruz. "Sara ve Serafina" sadece savaşın romanını değil, kuşatmanın yamacında hayata tutunan ruhların gizemlerini de bize vaat ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sara ve Serafina TIKLA PDF İNDİR !Sara ve Serafina TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sara ve Serafina, Cevad Karahasan

Yorum Gönder