26 Nisan 2022

Özgür Değilsin Evrim Egemen Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Evrim Egemen
Çevirmen: Evrim Egemen

Özgür Değilsin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Evrim Egemen olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Özgür Değilsin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Özgür Değilsin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Özgür Değilsin TIKLA PDF İNDİR !

Özgür Değilsin Yazarı Kimdir ?

Özgür Değilsin yazarı Evrim Egemen 'dır. Evrim Egemen yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Özgür Değilsin PDF indir oku

Özgür Değilsin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Özgür Değilsin TIKLA PDF İNDİR !

Özgür Değilsin TIKLA PDF İNDİR !

Yozlaşmışlığın içinde çürüyen bir hayat yaşamaktayız.Daha kötüsü, bu hayat doğduğumuzda bize dayatıldı ve yıllarca farkında olmadan bunu içselleştirdik. Köle olduğunun farkında olmayan köleler hâline getirildik.

Bu kitap yalın anlatımıyla herkesi hedeflemektedir.Kitabın amacı hayatınız boyunca kendinize sorma fırsatı bulamadığınız soruları sordurmak ve hep önünüzde olup göremediklerinizi tüm çıplaklığı ile göstermektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Özgür Değilsin TIKLA PDF İNDİR !Özgür Değilsin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Özgür Değilsin, Evrim Egemen

Yorum Gönder