26 Nisan 2022

Umut Asla Tükenmez Şekip Altunkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Şekip Altunkan
Çevirmen: Şekip Altunkan

Umut Asla Tükenmez indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şekip Altunkan olan ve Düş Sözcükleri yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Umut Asla Tükenmez eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Umut Asla Tükenmez ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Umut Asla Tükenmez TIKLA PDF İNDİR !

Umut Asla Tükenmez Yazarı Kimdir ?

Umut Asla Tükenmez yazarı Şekip Altunkan 'dır. Şekip Altunkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Umut Asla Tükenmez PDF indir oku

Umut Asla Tükenmez indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Düş Sözcükleri yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Umut Asla Tükenmez TIKLA PDF İNDİR !

Umut Asla Tükenmez TIKLA PDF İNDİR !

Bir telin iki ucundaki iki hayat; tüm yaşamları boyunca kaybedenler kulübünün üyeleri olan Dilek ve Doktor Nebi, geç yaşta buldukları aşk sayesinde gerçek mutluluğa erişebilecekler mi? Yoksa yine kaybedenler kulübünün sadık birer üyesi olarak mı yaşamlarına devam edecekler?

Yaşamın acı hakikatleriyle sürekli olarak yüz yüze kalan insanlar, gerçek aşkı buldukları anda mutluluğa erişeceklerine inanırlar. Ne var ki hayat, onların bu beklentilerini her zaman gerçeğe dönüştürmez. İşte kaderlerinin kesiştiğini düşündükleri bir anda, hiç beklemedikleri bir yerden karşılarına çıkan bir engel, bir tehdit, bu iki insanı sonsuza kadar birbirinden ayırabilir.

Dokunaklı olduğu kadar, sürükleyici bir dille kaleme alınan Umut Asla Tükenmez, çarpıcı kurgusuyla okuyucuyu kucaklıyor. Orta yaşın üzerindeki bir kadın ile bir erkeğin tutkulu aşklarının çevresinde gelişen olaylar, okuyucuyu anında etkisi altına alarak heyecandan heyecana sürüklüyor. Karakterlerin karşı karşıya kaldıkları acı gerçekler ve umutsuzluklar içinde dahi umudun ışığı kendini daima gösteriyor.

Şekip Altunkan'ın bu son romanında dile getirdiği gibi, umut her zaman kıymetli bir yol göstericidir. Bu kitap, en kötüsünü düşündüğünüz anda bile, "Umut Asla Tükenmez!" diye haykırıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Umut Asla Tükenmez TIKLA PDF İNDİR !Umut Asla Tükenmez TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Umut Asla Tükenmez, Şekip Altunkan

Yorum Gönder