26 Mart 2022

Survivor Doğan Satmış Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Doğan Satmış
Çevirmen: Doğan Satmış

Survivor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Doğan Satmış olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Survivor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Survivor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Survivor TIKLA PDF İNDİR !

Survivor Yazarı Kimdir ?

Survivor yazarı Doğan Satmış 'dır. Doğan Satmış yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Survivor PDF indir oku

Survivor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Survivor TIKLA PDF İNDİR !

Survivor TIKLA PDF İNDİR !

- 'Yeni Türkiye'nin Rol Modeli Acun Ilıcalı'nın Sıra Dışı Hikâyesi -

Yaşamı boyunca türlü trajedilerden ve trafik kazalarından kurtulabilmiş; her durum ve her koşuldan sıyrılabilecek bir kabiliyet. Muhafazakâr ya da seküler, her siyasi atmosferde hayatta kalabilecek gerçek bir survivor. 'Yeni Türkiye'nin eğlence dünyasından sorumlu bakanı. Muhafazakâr kitlelerin hoş görmeyeceği bir yaşamı sürdürüp, hoş görülebilen ender bir karakter. Kitlelerin neyi sevebileceğini iyi bilen bir patron. Gözü pek bir esnaf. Başarıya kestirme yollardan koşmanın, keskin virajları kıvrak bir zekayla kazasız atlatmanın ustası. Modern bir ip cambazı. Genç kitlelere, ciddi bir eğitim ve donanım sahibi olmadan yırtmanın mümkün olduğu umudunu veren yeni bir rol model.

Gazeteci-yazar Doğan Satmış, Acun Ilıcalı'nın sıfırdan milyonerliğe uzanan öyküsünü araştırdı, ironik bir üslupla mercek altına aldı.

(Tanıtım Bülteninden)

Survivor TIKLA PDF İNDİR !Survivor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Survivor, Doğan Satmış

Yorum Gönder