26 Mart 2022

Homeros-Anadolu Güneşi Zeki Büyüktanır Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Zeki Büyüktanır
Çevirmen: Ferhat İşlek

Homeros-Anadolu Güneşi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeki Büyüktanır olan ve Can Yayınları (Ali Adil Atalay) yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Homeros-Anadolu Güneşi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Homeros-Anadolu Güneşi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Homeros-Anadolu Güneşi TIKLA PDF İNDİR !

Homeros-Anadolu Güneşi Yazarı Kimdir ?

Homeros-Anadolu Güneşi yazarı Zeki Büyüktanır 'dır. Zeki Büyüktanır yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Homeros-Anadolu Güneşi PDF indir oku

Homeros-Anadolu Güneşi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları (Ali Adil Atalay) yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Homeros-Anadolu Güneşi TIKLA PDF İNDİR !

Homeros-Anadolu Güneşi TIKLA PDF İNDİR !

Anadolu bir yapıtın kapağıdır''der Vecihi Timuroğlu. Dağlarınca destan duruşlu, ırmaklarınca gürül gürül sevi akışlı, çağlara güç yetiren uygarlıklar tarihi içerikli bir kocaman yapıtın kapağıdır Anadolu. O kapağın açanı edeni, açmaktan yana olanı ne kadardır bilinmez… Anadolu güneşi, çoğalan dostluklar tükenmez Anadolu insanın yüzünde. Aydınlıklı dönemlerinin elinden çıkma çağlarında güneş yüzlü bilgelerin, ozanların dilinde bir aradalığımızdır; ayırmasız, ötekileştirmesiz. Midas, Kibele, Dede Korkut, Yunus ardıçlı yamaçlarında Pir Sultan adalar denizine doğru Simavna Kadısı Şeyh Bedrettin ile daha niceleri ile Homeros Anadolu'nun güneşidirler.



Zeki Büyüktanır, öncedeki ürettikleriyle de yıllardır, dip ucu tarih öncesine dayanan uygarlıklar ülkesi Anadolu adlı yapıtın açılmamış kapağını aralamaktan, o yapıtı okumamızdan, bilip sevmemizden, koruyup yaşatmamızdan yana olmuş yazarlarımızdandır. Anadolu'nun bütün çağlarındaki gün ışığınca aydınlıklı günlerimizi, ozanlarımızı yapıtları oylumunca göz önü etmiştir. Bu erekli çabaları içindir ki Homeros'u elinden bırakmaz tez beri. Roman Türünden bir çalışmasına almış HOMEROS'u bu özgün yapıtında da bu kez… Yazın adamının duyumlarındagüzel Tükçenin eline vermeden yana olmuş bilge ozanımızı.


ADİL BOZKURT



(Tanıtım Bülteninden)




Homeros-Anadolu Güneşi TIKLA PDF İNDİR !Homeros-Anadolu Güneşi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Homeros-Anadolu Güneşi, Zeki Büyüktanır

Yorum Gönder