26 Mart 2022

Kuzeyli Annem Jean-Louis Fournier Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,35 TL
Yazarı: Jean-Louis Fournier
Çevirmen: Aysel Bora

Kuzeyli Annem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jean-Louis Fournier olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kuzeyli Annem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kuzeyli Annem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kuzeyli Annem TIKLA PDF İNDİR !

Kuzeyli Annem Yazarı Kimdir ?

Kuzeyli Annem yazarı Jean-Louis Fournier 'dır. Jean-Louis Fournier yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kuzeyli Annem PDF indir oku

Kuzeyli Annem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kuzeyli Annem TIKLA PDF İNDİR !

Kuzeyli Annem TIKLA PDF İNDİR !

''Küçüklüğümde ne zaman bir şeyler yazsam ya da bir resim yapsam, iyi olmuş mu diye anneme sorma ihtiyacı duyardım. Ondan icazet almam şarttı.


Kendisi hakkında yazmamla ilgili bugün ne düşünürdü acaba?


Tedirginim, belki de kitabı sevmeyecek. Alkolik kocasından bahsedilmesinden gına gelmiş olmalı. Ketum ve çekingen olan kendisinden, hayali hastalıklarından, kederinden bahsedilmesini istemiyordur.


Satır aralarını okumayı bilecek, bu kitabın bir ilanı aşk olduğunu, öğretmenimizin Anneler Günü için dikte ettiği övgü sözleri hariç, onu sevdiğimi asla söylemeyen benim hatamı telafi ettiğimi anlayabilecek mi?


Bunları onu yeniden yaşatmak için yazdığımı anlayabilecek mi? Çünkü onu özlediğimi.''


Jean-Louis Fournier'den yeni bir aile anlatısı daha.


Kuzeyli Annem tıpkı diğer Fournier kitapları gibi: sade, şiirsel ve sarsıcı...



(Tanıtım Bülteninden)



Kuzeyli Annem TIKLA PDF İNDİR !Kuzeyli Annem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kuzeyli Annem, Jean-Louis Fournier

Yorum Gönder