23 Şubat 2022

Yokuş Yukarı Rıfat Ilgaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,33 TL
Yazarı: Rıfat Ilgaz
Çevirmen: Rıfat Ilgaz

Yokuş Yukarı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rıfat Ilgaz olan ve Çınar Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yokuş Yukarı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yokuş Yukarı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yokuş Yukarı TIKLA PDF İNDİR !

Yokuş Yukarı Yazarı Kimdir ?

Yokuş Yukarı yazarı Rıfat Ilgaz 'dır. Rıfat Ilgaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Yokuş Yukarı PDF indir oku

Yokuş Yukarı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çınar Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yokuş Yukarı TIKLA PDF İNDİR !

Yokuş Yukarı TIKLA PDF İNDİR !
Pek çok roman ve öykü kitabıyla bir mizah ustası olarak tanınan şair Rıfat Ilgaz, bu yapıtında, yazarlık yaşamının birbirinden ilginç anılarını anlatıyor. "Yokuş Yukarı"da Cağaloğlu çevresi, gazetecilik dünyası, Babıâli'nin unutulmaz patronları, ünlü yazarlar, ünlü içkievleri, Orhan Veli'den Cahit Irgat'a, Arif Dino'dan Orhan Kemal'e kadar birçok sanatçı, tatlı bir mizah havası içinde anılmakta.... Bu anılar, şunu da açıklıyayım ki, yeni yazılmadı. Bir mizah dergisinde yayımlanmıştı. Darılan darıldı, kızan kızdı. Bu kitaba alırken gene de sözü geçen kişilerin gönüllerini almak, onlardan özür dilemek isterdim. Ama bu yazılarda birazcık gerçek payı varsa kızılmaması gerekir sanırım. Eğer fazla abartmaya kaçılmışsa, bunun da mizahın hoşgörüsüne verilmesi dileğiyle... Hoşçakalın!



Sayfa Sayısı: 224

Baskı Yılı: 1996


Dili: Türkçe
Yayınevi: Çınar Yayınları Yokuş Yukarı TIKLA PDF İNDİR !

13.11.2011

Babiali

Beni adeta romanlarını, şiirlerini okuduğumuz içten insanların yanına götüren bir kitap. Şiddetle herkese tavsiye ederim. Rıfat Ilgaz´ın anlatımı da çok dürüst ve yalın bir anlatım. Beni mutlu eden bir kitap.

Yokuş Yukarı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Yokuş Yukarı, Rıfat Ilgaz

Yorum Gönder