23 Şubat 2022

Güncelin Çağrısı Doğan Hızlan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Doğan Hızlan
Çevirmen: Doğan Hızlan

Güncelin Çağrısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Doğan Hızlan olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Güncelin Çağrısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Güncelin Çağrısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Güncelin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Güncelin Çağrısı Yazarı Kimdir ?

Güncelin Çağrısı yazarı Doğan Hızlan 'dır. Doğan Hızlan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Güncelin Çağrısı PDF indir oku

Güncelin Çağrısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Güncelin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Güncelin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !
"Bütün düşündüklerimizi yazabilir, aklımızdan her geçeni söyleyebilir miyiz? Kendimize sakladığımız gizli ve özel dünya, gerçeklerin kaçta kaçının örtüsüdür? Dışımızdaki sansürden söz ederiz de kendi kendimizi sansürü bir türlü bilinçaltından bilince çıkarmayız."
Kitaplar Kitabı ve Saklı Su adlı yapıtlarını yayımladığımız eleştirmen Doğan Hızlan'ın "güncelin çağrısı"na kulak vererek yazdığı denemeler.



Sayfa Sayısı: 316

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Güncelin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !Güncelin Çağrısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Güncelin Çağrısı, Doğan Hızlan

Yorum Gönder