23 Şubat 2022

Özel Bir Görüş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Özel Bir Görüş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Telos Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Özel Bir Görüş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Özel Bir Görüş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Özel Bir Görüş TIKLA PDF İNDİR !

Özel Bir Görüş Yazarı Kimdir ?

Özel Bir Görüş yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Özel Bir Görüş PDF indir oku

Özel Bir Görüş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Telos Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Özel Bir Görüş TIKLA PDF İNDİR !

Özel Bir Görüş TIKLA PDF İNDİR !
"Anita Brookner bizim Henry James'imiz. Birbirinden nüanslarla ayrılan duyguları iletmekte James kadar usta. Söylenmemiş ya da dolaylı söylenmiş şeyler, ulaşılması gereken yere doğruca ulaşıyor."
-The Times-

"İnsanın bir oturuşta okuyacağı ve bitirince de yüreğini burkacak bir kitap. Onun o görkemli biçiminin, sözcük duyarlılığının, tutumlu biçeminin, bilerek sürdürülen azaltılı anlatımının yanında, aynı dönemde yazılmış kitapların pek çoğunun ne kadar acemice ve beceriksizce yazıldığı belli oluyor."
-Evening Standard-
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 250

Baskı Yılı: 1997


Dili: Türkçe
Yayınevi: Telos Yayıncılık Özel Bir Görüş TIKLA PDF İNDİR !Özel Bir Görüş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Özel Bir Görüş,

Yorum Gönder