23 Şubat 2022

Netoçka Nezvanova Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Nihal Yalaza Taluy

Netoçka Nezvanova indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve Varlık Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Netoçka Nezvanova eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Netoçka Nezvanova ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Netoçka Nezvanova TIKLA PDF İNDİR !

Netoçka Nezvanova Yazarı Kimdir ?

Netoçka Nezvanova yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Netoçka Nezvanova PDF indir oku

Netoçka Nezvanova indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Varlık Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Netoçka Nezvanova TIKLA PDF İNDİR !

Netoçka Nezvanova TIKLA PDF İNDİR !
Dünya yazarlarının en büyüklerinden biri sayılan Dostoyevski'yi ülkemizde tanımayan ve sevmeyen kalmamıştır denebilir. Bu eşsiz ruh uzmanı, insan yapısının derinliklerine girip keşifler yapmakta, yalnız meslektaşlarının çoğunu değil, psikologları bile çok gerilerde bırakmıştır. Dostoyevski'nin başlıca yapıtlarını çevirmiş olan Nihal Yalaza Taluy, bu kitapla onun en güzel romanlarından birini daha dilimize kazandırmıştır. Netoçka'nın romanını her zamanki zevk ve hayranlık duygularıyla okuyacak ve seveceksiniz.



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 1991


Dili: Türkçe
Yayınevi: Varlık Yayınları Netoçka Nezvanova TIKLA PDF İNDİR !

19.06.2000

Okuduğum ilk Dostoyevski romanı. Sıkıntıdan patlayacağımı sanmıştım ama elimden bırakamadım. Gerçekten de Dostoyevski'nin ustalığı bu eserde belli oluyor. Yaptığı betimlemelerle anlatılanları gözünüzün önünde canlandıramamanıza imkan yok. Okuyunca az da olsa kendinizden ve çevrenizden birşeyler bulabilirsiniz. Bir de sonu daha güzel bitebilirdi. 10 üzerinden 9.

Netoçka Nezvanova TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Netoçka Nezvanova, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder