25 Ocak 2022

Gazali: İslamın Dirilişi Eric Ormsby Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Eric Ormsby
Çevirmen: Eric Ormsby

Gazali: İslamın Dirilişi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Eric Ormsby olan ve VakıfBank Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gazali: İslamın Dirilişi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gazali: İslamın Dirilişi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gazali: İslamın Dirilişi TIKLA PDF İNDİR !

Gazali: İslamın Dirilişi Yazarı Kimdir ?

Gazali: İslamın Dirilişi yazarı Eric Ormsby 'dır. Eric Ormsby yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Gazali: İslamın Dirilişi PDF indir oku

Gazali: İslamın Dirilişi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. VakıfBank Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gazali: İslamın Dirilişi TIKLA PDF İNDİR !

Gazali: İslamın Dirilişi TIKLA PDF İNDİR !

Bu etkileyici kitap, İslam düşünce tarihinin en önemli şahsiyetlerinden biri olan Ebu Hamid el-Gazâlî'nin (1058-1111) olağanüstü hayatını, fikirlerini ve ardında bıraktığı entelektüel mirası anlamak bakımından okurlara yepyeni bir pencere açıyor.

Çok genç yaşlardan itibaren Bağdat'taki Nizamiye Medresesinde verdiği derslerle dönemin tüm âlimlerinin dikkatini çeken, yazdığı eserlerle İslam fıkhına çok önemli katkılar sunan, sonra yaşadığı manevi bir krizle her şeyden bir anda vazgeçip gönüllü sürgüne giden Gazâlî'nin entelektüel biyografisini sunan bu çalışma, saygın İslam tarihçisi Eric Ormsby imzasını taşıyor.

Bu büyük âlimin yaşamının yanı sıra ortaçağ İslam düşünce geleneğine de yakından bakmak için Gazâlî: İslam'ın Dirilişi zihin açıcı bir başlangıç...

(Tanıtım Bülteninden)

Gazali: İslamın Dirilişi TIKLA PDF İNDİR !Gazali: İslamın Dirilişi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Gazali: İslamın Dirilişi, Eric Ormsby

Yorum Gönder