23 Şubat 2022

Baragan'ın Dikenleri Panait Istrati Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Panait Istrati
Çevirmen: Yaşar Nabi Nayır

Baragan'ın Dikenleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Panait Istrati olan ve Varlık Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Baragan'ın Dikenleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Baragan'ın Dikenleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Baragan'ın Dikenleri TIKLA PDF İNDİR !

Baragan'ın Dikenleri Yazarı Kimdir ?

Baragan'ın Dikenleri yazarı Panait Istrati 'dır. Panait Istrati yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Baragan'ın Dikenleri PDF indir oku

Baragan'ın Dikenleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Varlık Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Baragan'ın Dikenleri TIKLA PDF İNDİR !

Baragan'ın Dikenleri TIKLA PDF İNDİR !
Panait Istrati'nin romanlarında ne kadar bol şiire rastlandığını, onun yapıtlarından herhangi birini okumuş olanlar bilir. Ancak Istrati, hiçbir yapıtına "Baragan'ın Dikenleri"nde bulduğumuz kadar bol şiir katmamıştır.
Kısır bir bozkır toprağı olan Baragan, Istrati'nin büyülü kalemiyle betimlendiğinde, gözümüze bir peri diyarı kadar güzel görünür. Oysa Baragan kalleştir, Baragan insanlara eziyet etmekten hoşlanan bir topraktır. Bu nedenle romanı okurken duyduğumuz zevke bir o kadar da acı katılır...


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 96

Baskı Yılı: 1994


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 67

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Varlık Yayınları Baragan'ın Dikenleri TIKLA PDF İNDİR !

12.08.2020

Bir solukta okudum

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım yazarla. Üç kitabını okudum şimdiye değin basit bir dille yazılmış olmasına rağmen capcanlı bir hayatı tasvir ediyor.

Baragan'ın Dikenleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Baragan'ın Dikenleri, Panait Istrati

Yorum Gönder