12 Şubat 2022

Elli Yaşa Buruk Günce-47 Enver Aysever Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,0 TL
Yazarı: Enver Aysever
Çevirmen: Enver Aysever

Elli Yaşa Buruk Günce-47 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Enver Aysever olan ve A7 Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elli Yaşa Buruk Günce-47 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elli Yaşa Buruk Günce-47 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elli Yaşa Buruk Günce-47 TIKLA PDF İNDİR !

Elli Yaşa Buruk Günce-47 Yazarı Kimdir ?

Elli Yaşa Buruk Günce-47 yazarı Enver Aysever 'dır. Enver Aysever yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Elli Yaşa Buruk Günce-47 PDF indir oku

Elli Yaşa Buruk Günce-47 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. A7 Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elli Yaşa Buruk Günce-47 TIKLA PDF İNDİR !

Elli Yaşa Buruk Günce-47 TIKLA PDF İNDİR !

"Birinin tüm gününü neden öğrenmek isteriz? Belki ünlü olduğu için, belki de dikizleme dürtüsünden. Sıradan bir insanın günü önemsiz midir? Hiç değil… Hoş günce yazımında günü gününe not tutmak diye bir koşul yoktur. Genç yaşta, ruhunda, bedeninde beliren değişimle başa çıkamayan kimse, sığınak olarak görür günceyi. Duygu boşalımına gereksinim duyan insan kimi zaman da şiir yazmak ister. Oysa iki tür için de yoğun duygular fazladır. Matematiği unutur, sözü incelikle, saf hale getiremezsiniz kaybolursunuz."

Günce, mi deneme mi? Bir yazarın sancılı yazma sürecinin tanıklığı mı, bir yapıtın ortaya çıkarken geçirdiği evreler mi? Bir düşünürün isyanı mı, kavgası mı? Yaşlılığa doğru yol alırken iz bırakanların tarihe not düşülmesi mi?

Enver Aysever'in belleğine, ruhuna, vicdanına ve en önemlisi de yazma sürecine doğru çıkılan bir yolculuğun ikinci kitabı Elli Yaşa Buruk Günce '47'…

(Tanıtım Bülteninden)

Elli Yaşa Buruk Günce-47 TIKLA PDF İNDİR !Elli Yaşa Buruk Günce-47 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Elli Yaşa Buruk Günce-47, Enver Aysever

Yorum Gönder