12 Şubat 2022

Bakire ile Çingene D. H. Lawrence Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,18 TL
Yazarı: D. H. Lawrence
Çevirmen: D. H. Lawrence

Bakire ile Çingene indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı D. H. Lawrence olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bakire ile Çingene eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bakire ile Çingene ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bakire ile Çingene TIKLA PDF İNDİR !

Bakire ile Çingene Yazarı Kimdir ?

Bakire ile Çingene yazarı D. H. Lawrence 'dır. D. H. Lawrence yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bakire ile Çingene PDF indir oku

Bakire ile Çingene indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bakire ile Çingene TIKLA PDF İNDİR !

Bakire ile Çingene TIKLA PDF İNDİR !

Yvette, rahip olan babası, kız kardeşi, büyükannesi ve halasıyla birlikte bir köyde yaşamaktadır. Annesinin genç ve beş parasız bir adamla kaçmasından sonra buraya taşınmışlardır. Yvette ve kardeşi Lucille'in, tekdüze köy yaşamı son derece sıkıcıdır. Ne var ki Yvette bir süre sonra bir Çingene'yle tanışacak, o güne kadar hiç bilmediği duyguların tadına varacak, bu olay onun tüm yaşamını değiştirecektir.
Modern çağ İngiliz edebiyatının en büyük yazarlarından David Herbert Lawrence'ın, ünlü Lady Chatterley'in Âşığı'ndan hemen önce kaleme aldığı Bakire ile Çingene, çok geçmeden yazarın en önemli eserlerinden biri kabul edilir oldu. Bu kısa romanda Lawrence, çoğu kez olduğu gibi cinselliği olanca içtenliğiyle ele alıyor. Bakire ile Çingene, yazarın özgürleşmenin öncüsü olarak görülmesine yol açan yapıtlarından.

(Tanıtım Bülteninden)

Bakire ile Çingene TIKLA PDF İNDİR !

13.04.2020

Kadının cinsel uyanışı

D. H. Lawrence "Bakire ile Çingene" romanında, her zaman en iyi anlattığı konuyu, kadının cinsel uyanışını dile getiriyor yine. Yaşadığı çağda kadının konumunu ve içinde bulunduğu kısıtlanmış hayatı çoğu yazardan daha iyi anlamış ve bunu ağır sansürlenme pahasına yazmıştır.

Bakire ile Çingene TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bakire ile Çingene, D. H. Lawrence

Yorum Gönder