12 Şubat 2022

Solan Hayatlar Kamile Özdemir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,29 TL
Yazarı: Kamile Özdemir
Çevirmen: Kamile Özdemir

Solan Hayatlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kamile Özdemir olan ve Ateş Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Solan Hayatlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Solan Hayatlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Solan Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !

Solan Hayatlar Yazarı Kimdir ?

Solan Hayatlar yazarı Kamile Özdemir 'dır. Kamile Özdemir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Solan Hayatlar PDF indir oku

Solan Hayatlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ateş Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Solan Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !

Solan Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !

Yaşadığımız toplumda kadınlarımızın karşılaştığı zorluklara değinen Solan Hayatlar: adından da anlaşıldığı gibi, namus töre ya da sırf kadın olduğu için okuması iş hayatına atılması kısacası bir insan gibi kendi hür iradesiyle yaşama tutunması engellenen kadınlarımızın sorunlarına değinmektedir. Ne yazık ki bu durum tarihten günümüze kadar gelen bir sorun olmaya devam etmektedir. Toplumca kadınların omuzlarına yüklenen yükün ağırlığı altında ezilip, solan hayatlardan esinlenmiş bu kitapta her kadın mutlaka kendinden bir şeyler bulacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Solan Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !Solan Hayatlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Solan Hayatlar, Kamile Özdemir

Yorum Gönder