24 Ocak 2022

Yaylı Bacak Jack Mark Hodder Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 37,5 TL
Yazarı: Mark Hodder
Çevirmen: Gonca Gülbey

Yaylı Bacak Jack indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mark Hodder olan ve Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaylı Bacak Jack eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaylı Bacak Jack ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaylı Bacak Jack TIKLA PDF İNDİR !

Yaylı Bacak Jack Yazarı Kimdir ?

Yaylı Bacak Jack yazarı Mark Hodder 'dır. Mark Hodder yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Yaylı Bacak Jack PDF indir oku

Yaylı Bacak Jack indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altıkırkbeş Basın Yayın yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaylı Bacak Jack TIKLA PDF İNDİR !

Yaylı Bacak Jack TIKLA PDF İNDİR !
"Ekim sonu, yılın büyük okuma sezonu başlar. Şu andan Noel'e kadar akşamlar uzar, çimler ve bahçe uzun bir kış uykusuna yatar ve serin havalar, kır yürüyüşlerine ve semt gezintilerine ve ardından da iç ısıtan içeceklere davetiye çıkarır. Bu, pazen gömlek ve yün battaniye havasıdır. Bu, hayalet hikayelerinin, yavaş yavaş okunan tarihi romanların ve maceracı cesurların heyecanlı öykülerinin zamanıdır." Ve mevsim hafif bir kışa sarmaya başlar -ileride sertleşecek olan kışa. O karanlık, sıcak, uzun gecelerde zihninizde sıcak, keyfli, masalsı, arkakik bir tat bırakacak olan "Yaylı Bacak Jack" tüm bu koşulları düzgünce harmanlıyor.



Sayfa Sayısı: 480

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altıkırkbeş Basın Yayın Yaylı Bacak Jack TIKLA PDF İNDİR !

11.09.2020

fantastik

son derece güzel sürkleyici bir kitap tavsiye ederim

Yaylı Bacak Jack TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Yaylı Bacak Jack, Mark Hodder

Yorum Gönder