24 Ocak 2022

Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 208 sayfalık Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 TIKLA PDF İNDİR !

Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 Yazarı Kimdir ?

Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 PDF indir oku

Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 208 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 TIKLA PDF İNDİR !

Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 TIKLA PDF İNDİR !

Stefan Salvatore, kardeşi Damon'dan uzakta bir yaşama başlayalı tam yirmi yıl oldu. Ancak geçmişini silerek Mystic Falls'ta kaostan uzak bir hayat süren Stefan'ın mutluluğu kısa süreli oluyor. Londra sokaklarında, Karındeşen ismiyle dehşet saçan bir katilin haberini alan Stefan, amansız bir vampir olan kardeşi Damon'dan şüphelenerek harekete geçiyor. İki kardeşin yıllar sonra gerçekleşen bu karşılaşması beklenmedik sonuçlar doğuracak...

New York Times çoksatarı seri Vampir Günlükleri'nin arka planına ışık tutan Stefan Günlükleri'nin dördüncü kitabı Karındeşen, okuyucuyu soluksuz bir maceraya davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 TIKLA PDF İNDİR !Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Vampir Günlükleri: Karındeşen-Stefan Günlükleri Vol 4,

Yorum Gönder