24 Ocak 2022

Hüzünlü Tebessümler Özkan Öze Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Özkan Öze
Çevirmen: Özkan Öze

Hüzünlü Tebessümler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özkan Öze olan ve Uğurböceği yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Hüzünlü Tebessümler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hüzünlü Tebessümler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hüzünlü Tebessümler TIKLA PDF İNDİR !

Hüzünlü Tebessümler Yazarı Kimdir ?

Hüzünlü Tebessümler yazarı Özkan Öze 'dır. Özkan Öze yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Hüzünlü Tebessümler PDF indir oku

Hüzünlü Tebessümler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Uğurböceği yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hüzünlü Tebessümler TIKLA PDF İNDİR !

Hüzünlü Tebessümler TIKLA PDF İNDİR !

Haydi bugün çok önemli şeylerden bahsedelim, dolu konuşalım ve boş laflar uzak olsun meclisimizden. Mesela, havadan sudan...

Sanırım insanlar büyüdükçe, akılları ile kalpleri arasındaki mesafe de açılıyor. "Aklım başka bir şey, kalbim başka bir şey söylüyor" demeye başlıyorlar. Oysa, aklımızın onayladığını kalbimiz sevmeli, kalbimizin sevdiğini de aklımız onaylamalıydı. Ve biz bu ikisinin arasında, Buridan'ın eşeği gibi kalakalmamalıydık...

(Tanıtım Bülteninden)

Hüzünlü Tebessümler TIKLA PDF İNDİR !Hüzünlü Tebessümler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Hüzünlü Tebessümler, Özkan Öze

Yorum Gönder