24 Ocak 2022

Midas'ın Müritleri Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,7 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Jack London

Midas'ın Müritleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Midas'ın Müritleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Midas'ın Müritleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Midas'ın Müritleri TIKLA PDF İNDİR !

Midas'ın Müritleri Yazarı Kimdir ?

Midas'ın Müritleri yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Midas'ın Müritleri PDF indir oku

Midas'ın Müritleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Midas'ın Müritleri TIKLA PDF İNDİR !

Midas'ın Müritleri TIKLA PDF İNDİR !

Midas'ın Müritleri'nde, zengin iş adamı Eben Hale'le, ondan para koparmaya çalışan uluslararası bir yeraltı örgütü arasındaki mücadeleyi anlatmaktadır. Kendisine Midas'ın Müritleri diyen bu örgüt, iş adamı onlarla işbirliği yapmayı reddettiği sürece birini öldüreceklerdir. Eben Hale'i ve diğer birçok iş adamını çok önemli bir seçim bekliyordur: Ya paralarından olmak ya da insanların ölümüne göz yummak...

(Tanıtım Bülteninden)

Midas'ın Müritleri TIKLA PDF İNDİR !Midas'ın Müritleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Midas'ın Müritleri, Jack London

Yorum Gönder