24 Ocak 2022

Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri Guy De Maupassant Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Guy De Maupassant
Çevirmen: Gülşah Ercenk

Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Guy De Maupassant olan ve 1984 Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri TIKLA PDF İNDİR !

Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri Yazarı Kimdir ?

Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri yazarı Guy De Maupassant 'dır. Guy De Maupassant yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri PDF indir oku

Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. 1984 Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri TIKLA PDF İNDİR !

Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri TIKLA PDF İNDİR !

Gustave Flaubert'in "Halefim" dediği Guy de Maupassant'ın erken dönem yapıtlarından biri olan bu kitabın başkahramanı Mösyö Patissot, 'küçük burjuva'nın ironik bir karikatürü niteliğindedir. Sergilediği 'düzen adamı'
tavırları, kaygıları, bitmek bilmeyen sakarlıkları, 'kendiliğinden' komik hareketleri ve dünyayı algılayışındaki sakatlıklarla Patissot karakteri, okura dönem burjuvasının başarılı bir portesini sunuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri TIKLA PDF İNDİR !Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Parisli Bir Burjuvanın Pazar Gezintileri, Guy De Maupassant

Yorum Gönder