21 Aralık 2021

Yaban Koyununun İzinde Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Nihal Önal

Yaban Koyununun İzinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaban Koyununun İzinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaban Koyununun İzinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaban Koyununun İzinde TIKLA PDF İNDİR !

Yaban Koyununun İzinde Yazarı Kimdir ?

Yaban Koyununun İzinde yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yaban Koyununun İzinde PDF indir oku

Yaban Koyununun İzinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaban Koyununun İzinde TIKLA PDF İNDİR !

Yaban Koyununun İzinde TIKLA PDF İNDİR !

Japonya hakkında tüm bildiklerinizi unutun… Haruki Murakami'nin yarattığı, insanların tek bir kimono görmeden, meslekleri için ter döktükleri, aşırı içtikleri ve dağılmış evliliklerin girdabında sürüklendikleri dünyaya girin.

Bu değişik, unutulmaz öykünün yirmili yaşlardaki kahramanı, çok ünlü bir detektifin küçük erkek kardeşi ya da en azından Japon kuzeni olabilir pekâlâ. Kadınlarla ilişkileri ve kadın kulağına duyduğu aşırı ilgi yüzünden başının derde girmesi yetmiyor, bir de sırtında krem rengi bir yıldızı olan esrarengiz koyunun peşine düşmek zorunda kalıyor. Tokyo'nun kent kargaşasından bir sağ kanat politikacısının geniş malikânesine, oradan da uzak Hokkaido Adası'nın buz gibi ıssızlığına sürükleyen bu kitap, Japonya'nın önde gelen romancısından unutulmaz, büyüleyici, heyecan dolu ve gizemli bir öykü.



"Rüyaların, sanrıların ve inanılmaz bir hayal gücünün, eldeki somut ipuçlarından çok daha önce geldiği, postmodern bir detektif öyküsü."


-Publisher Weekly-


(Tanıtım Bülteninden)

Yaban Koyununun İzinde TIKLA PDF İNDİR !

28.02.2015

Yaban Koyununun İzinde Haruki Murakami

Postmodern bir detektif değil, dedektif öyküsü.


05.09.2013

kem küm..

Mecazda kalan bir isim gibi geliyor ilk başta ama gercekten de yaban  koyunun izinde :)

Yaban Koyununun İzinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yaban Koyununun İzinde, Haruki Murakami

Yorum Gönder