21 Aralık 2021

Mutluluğun Mimarisi Alain De Botton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Alain De Botton
Çevirmen: Banu Tellioğlu Altuğ

Mutluluğun Mimarisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alain De Botton olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mutluluğun Mimarisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutluluğun Mimarisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutluluğun Mimarisi TIKLA PDF İNDİR !

Mutluluğun Mimarisi Yazarı Kimdir ?

Mutluluğun Mimarisi yazarı Alain De Botton 'dır. Alain De Botton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Mutluluğun Mimarisi PDF indir oku

Mutluluğun Mimarisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutluluğun Mimarisi TIKLA PDF İNDİR !

Mutluluğun Mimarisi TIKLA PDF İNDİR !

Mutluluğun Mimarisi, Kuzey Avrupa mimarisinden Japon ve İslam mimarisine kadar dünyanın farklı yerlerinde ortaya çıkmış ve kabul görmüş mimari üslupları daha yakından tanımanızı, mimari ile felsefe, psikoloji, politika gibi alanlar arasında daha önce hiç aklınıza gelmeyen bağlantılar kurmanızı sağlayacak. Bu kitabı okuduktan sonra evinizle, sokağınızla, en önemlisi de kendinizle ilgili düşünceleriniz tamamen değişecek.



"Alain de Botton her kitabında olduğu gibi bu kitabında da bizi nasıl yaşadığımız, hayatımızda neleri değiştirebileceğimiz üzerine düşünmeye yöneltiyor."


-The Times-



"Mimari üzerine yazılmış başka kitaplar kadar ciddi ama onlardan çok farklı, çok daha eğlenceli, düşündürücü."


-GQ-


(Tanıtım Bülteninden)

Mutluluğun Mimarisi TIKLA PDF İNDİR !

13.09.2020

Çok başarılı bir kitap

İnsana mimarlığın ne kadar önemli ve özel bir meslek olduğunu hatırlatıyor.


18.04.2019

Yapılara bir daha aynı gözle bakmayacaksınız

Mutluluğun mimarisi yazarın tarihi bir sıralamayla gittiği ve estetiğin bizi nasıl etkilediği konusunda yazılmış, ruhu dinlendiren bir kitap. Herkese okumasını tavsiye ederim. Yapılara bakışınız değişecek, özveri ile oluşturulmuş mimari yapıların altındaki sanat ve zekanın buluşmasıyla mest olacaksınız. Herkesin okuyabileceği bir kitap.

Mutluluğun Mimarisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Mutluluğun Mimarisi, Alain De Botton

Yorum Gönder