21 Aralık 2021

4 3 2 1 Paul Auster Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 37,38 TL
Yazarı: Paul Auster
Çevirmen: Seçkin Selvi

4 3 2 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Paul Auster olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık 4 3 2 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 4 3 2 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
4 3 2 1 TIKLA PDF İNDİR !

4 3 2 1 Yazarı Kimdir ?

4 3 2 1 yazarı Paul Auster 'dır. Paul Auster yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

4 3 2 1 PDF indir oku

4 3 2 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
4 3 2 1 TIKLA PDF İNDİR !

4 3 2 1 TIKLA PDF İNDİR !

"Auster'ın en büyük, en yürek burkan, en doyurucu romanı, gerçeklerin ve olasılıkların, aşkın ve yaşamın sürükleyici ve şaşırtıcı öyküsü" olarak tanımlanan yapıt, bir aile destanı havasında başlıyor ve o aile bireylerinden birinin kendi yaşamını "ya öyle olmasaydı" diye sürdürmesiyle devam ediyor.



Sadece bir ailenin ve bir kişinin yaşamıyla sınırlı kalmayan roman, Soğuk Savaş, Rosenberg'lerin idamı, Kennedy ve Martin Luther King suikastları, Vietnam Savaşı, My Lai katliamı, 1968 üniversite olayları gibi konuları da ayrıntılarıyla işleyerek 20. yüzyılın ikinci yarısına panoramik bir bakış sunuyor ve bu deneyimleri bitmek istemeyen, akıcı, keyifli cümlelerle aktarıyor.



Auster kitabını yorumlarken, "Kendi yaşamımdan bazı şeyleri aktardım, ama hangi yazar bunu yapmaz ki?" diyor ve, "Ben tanıdığım, bildiğim dünyayı, kendi yaşadığım ve sürprizlerle dolu deneyimleri yansıtmaya çalışıyorum, ömrüm boyunca bu kitabı yazmak için bekledim," diye tamamlıyor sözünü.



(Tanıtım Bülteninden)



4 3 2 1 TIKLA PDF İNDİR !

24.10.2019

Farklı Hayatlar

Kitabın kalınlığı gözünüzü korkutmasın. Çok akıcı şekilde ilerliyor. Ferguson 'un farklı hayatları üzerine bir yolculuğa çıkıyorsunuz.Çevirisini de çok başarılı buldum. Sadece kitabı yanınızda taşıması güç.:)


07.02.2019

Her anlamda dev bir eser

Paul Auster'in her anlamda dev eseri  4-3-2-1 tam 1128 sayfadan oluşuyor. Birbirlerine tıpa tıp benzer, aynı adı taşıyan  fakat farklı dört kişinin hikayesini bazen sapılan ve sapılmayan bazen de birbirine paralel uzanan yol ayrımlarıyla bizlere aktarıyor.  Aynı ailede doğmuş aynı genetik yapılarına sahip dört erkek çocuğunun farklı koşulların etkisiyle nasıl farklı yönlere savrulduklarının hikayesi aynı zamanda arka fonda 1940-1970 arası ABD de sosyal ve politik durumunu detaylı bir şekilde anlatıyor.


27.11.2018

4321

Öyle olmasaydı da böyle olsaydı.. baş karaktere her bölümde kronolojik olarak farklı yaşamlar yaşatmış,Yazma hevesi olanlar için ilginç bir örnek ,okunmalı derim.

4 3 2 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, 4 3 2 1, Paul Auster

Yorum Gönder