28 Aralık 2021

Solucan 4-İz Zeynep Sey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,4 TL
Yazarı: Zeynep Sey
Çevirmen: Zeynep Sey

Solucan 4-İz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Sey olan ve Ephesus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Solucan 4-İz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Solucan 4-İz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Solucan 4-İz TIKLA PDF İNDİR !

Solucan 4-İz Yazarı Kimdir ?

Solucan 4-İz yazarı Zeynep Sey 'dır. Zeynep Sey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Solucan 4-İz PDF indir oku

Solucan 4-İz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ephesus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Solucan 4-İz TIKLA PDF İNDİR !

Solucan 4-İz TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Her şey sanki bir anda gerçekleşmiş ve bitmişti.

Nehir, gözlerini dünyaya yeniden açtığında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını yaşayarak anlamak zorunda kaldı. Aynı Nehir gibi Kıvanç'ın da hatırlamadığı acı gerçeğin gün yüzüne çıkmasıyla, karmaşık ilişkilerini sürdürmeye devam eden ikili, nedenlerin artık hiçbir öneminin kalmadığını anladı ve Nehir, geçen onca yılın ardından Kıvanç'a sorduğu o soru ile birlikte, tüm bu yaşanılanların unutulmasına ve her şeyin en baştan başlamasına neden oldu:

"Aşkın izi geçer mi?"

Editör: Belkıs Tunçay

Solucan 4-İz TIKLA PDF İNDİR !

16.02.2018

İz

İyi ki almışım mükemmel ötesi bir kitap Zey yine yapmış yapacağını. En güzel şeylerden biriyse 1.baskısının gelmesi. Herkese tavsiye ederim seni seviyoruz Zey


08.02.2018

Solucan4

Solucan 1-2-3. Serisini de okudum çok güzel bir kitap çok beğendim şimdi ise solucan4'ü alıcam


08.02.2018

harikaa bir kitap

diğerlerinide okudum uzun zamandır bekliyordum sonunda çıktı

Solucan 4-İz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Solucan 4-İz, Zeynep Sey

Yorum Gönder