28 Aralık 2021

Macbeth-Shakespeare Yeniden Jo Nesbo Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,2 TL
Yazarı: Jo Nesbo
Çevirmen: Can Yapalak

Macbeth-Shakespeare Yeniden indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jo Nesbo olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Macbeth-Shakespeare Yeniden eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Macbeth-Shakespeare Yeniden ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Macbeth-Shakespeare Yeniden TIKLA PDF İNDİR !

Macbeth-Shakespeare Yeniden Yazarı Kimdir ?

Macbeth-Shakespeare Yeniden yazarı Jo Nesbo 'dır. Jo Nesbo yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Macbeth-Shakespeare Yeniden PDF indir oku

Macbeth-Shakespeare Yeniden indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Macbeth-Shakespeare Yeniden TIKLA PDF İNDİR !

Macbeth-Shakespeare Yeniden TIKLA PDF İNDİR !

Duff elini gözlerinesiper etti. Göz kamaştıran ışığınarkasında birkahkaha patladıve iri bir adamın gölgesi rıhtımavurdu. Kahkahasındanbelliydi. Bu Macbeth'ti.Elbette Macbeth'ti.

Karanlık, kasvetli ve yağmurlu bir kentte, özeltim şefi Macbeth başını kaldırmış, simsiyah gökyüzüne bakıyor. Uyuşturucu baronu Hecate'nin gönderdiği üç kız kardeşin kehanetini düşünüyor. "Emniyet müdürü olacağımısöylediler!" Sevgilisi Lady kulağına şehvetle fısıldıyor: "Öyleyse önüne çıkan herkesi öldürmelisin."

İktidar ne büyülü bir iksir. Tadına bir kezbakan, sonsuza dek kendini kaybediyor.

Polisiyenin Norveçli efendisi Jo Nesbo'dan,soluk soluğa okunacak yepyeni bir Macbeth. Shakespeare'in çağları aşan tragedyası hiçböyle anlatılmamıştı.

(Tanıtım Bülteninden)

Macbeth-Shakespeare Yeniden TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2018

Teşekkürler Nesbo

Jo Nesbo sanki üstü kapalı biçimde ülkemizin son yirmi yılını tasvir etmiş

Macbeth-Shakespeare Yeniden TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Macbeth-Shakespeare Yeniden, Jo Nesbo

Yorum Gönder