4 Aralık 2021

Polikuşka-Kısa Klasik Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Lev Nikolayeviç Tolstoy

Polikuşka-Kısa Klasik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Polikuşka-Kısa Klasik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Polikuşka-Kısa Klasik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Polikuşka-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Polikuşka-Kısa Klasik Yazarı Kimdir ?

Polikuşka-Kısa Klasik yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Polikuşka-Kısa Klasik PDF indir oku

Polikuşka-Kısa Klasik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Polikuşka-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Polikuşka-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Gerçek bir olaydan esinlenen bu uzun öykü toprak kölesi Polikuşka'nın hikâyesini anlatır. Köyde sahtekârlıklarıyla tanınan Polikuşka'ya bir şans daha vermek isteyen toprak ağası hanımı, kasabaya ulaştırılmak üzere ona yüklü bir miktarda para emanet eder. Bütün bir köyün hayatını derinden sarsacak olayların fitili böylece ateşlenmiş olur.

Savaş ve Barış,Anna Kareninagibi başyapıtlarıyla tanıdığımız Tolstoy'un, toprak kölelerinin hayatına ışık tuttuğu, derin psikolojik ve ahlaki analizler içeren bu öykü, türün en parlak örneklerinden biri.

(Tanıtım Bülteninden)

Polikuşka-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

16.04.2020

Tolstoy

Kısa ama etkili tek seferde okunabilecek bir kitap. Tolstoy okunur, okunmalı...

Polikuşka-Kısa Klasik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Polikuşka-Kısa Klasik, Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yorum Gönder