4 Aralık 2021

Leylim Leylim Ahmed Arif Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Ahmed Arif
Çevirmen: Ahmed Arif

Leylim Leylim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmed Arif olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Leylim Leylim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Leylim Leylim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Leylim Leylim TIKLA PDF İNDİR !

Leylim Leylim Yazarı Kimdir ?

Leylim Leylim yazarı Ahmed Arif 'dır. Ahmed Arif yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Mektup türündedir.

Leylim Leylim PDF indir oku

Leylim Leylim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Leylim Leylim TIKLA PDF İNDİR !

Leylim Leylim TIKLA PDF İNDİR !
Ahmed Arif'ten Leylâ Erbil'e Mektuplar 1954-1957

Ahmed Arif'in Leylâ Erbil'e gönderdiği mektuplardan oluşan bu kitap, edebiyat tarihçilerimize kuşkusuz önemli bilgiler sunmayı vadediyor. Yazıldıkları dönemin entelektüel ve yayın ortamını, Ahmed Arif'in sürgün günlerini, yaşadığı siyasi baskıyı, içsel dünyasını ve en çok da aşkını tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

"Sabah gözlerimi sana açarım.

Akşam, uykularımı senden alırım. Nereye, ne yana dönsem karşımda mutluluğun o harikulade başdönmesini bulurum.

Böyleyken gene de şükretmem halime, hergelelik, açgözlülük eder, seni üzerim. Aklıma gelmezki seni usandırır, sana gına getiririm. Sana dert, sana ağırlık sana sıkıntı olurum. Nemsin be? Sevgili, dost, yâr, arkadaş... hepsi. En çok da en ilk de Leylâsın bana. Bir umudum, dünya gözüm, dikili ağacımsın. Uçan kuşum, akan suyumsun. Seni anlatabilmek seni. Ben cehennem çarklarından kurtuldum. Üşüyorum kapama gözlerini..."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Leylim Leylim TIKLA PDF İNDİR !

30.09.2020

Leylim Leylim

o kadar nahif bir kitap. okudukça insanın kalbini yumuşacık yapan..


06.04.2020

Leylim leylim

Defalarca okuduğum, her okuduğumda inanılmaz keyif aldığım, bütün kalbimle hissettiğim... harika tat bırakan bir kitap.. Tavsiye edilir


25.11.2019

Ah Leylâ

Bazen neden bir insan mahremini acar ki diye sormuyor değilim ... Velhasıl güzel sevmiş Ahmed Arif

Leylim Leylim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Mektup
Etiketler; Edebiyat, Türk Mektup, Leylim Leylim, Ahmed Arif

Yorum Gönder