28 Aralık 2021

Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy Sinan Akyüz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,94 TL
Yazarı: Sinan Akyüz
Çevirmen: Sinan Akyüz

Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sinan Akyüz olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy Yazarı Kimdir ?

Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy yazarı Sinan Akyüz 'dır. Sinan Akyüz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy PDF indir oku

Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

"Erkeklere 'Bu evde eksik oları sensin' dediğimizde, adamların yüzleri asılıyor. Biz kadınları, çok film izlemekle suçluyorlar. Keşke evlendikten sonra da ellerimizi tutabilselerdi. Başımızı dizlerinin üzerine yatırıp saçlarımızı okşasalardı. Erkekler evlendikten sonra bunları neden yapmıyorlar? Sahi, bunlar hep filmlerde mi yaşanıyor?"



Derlermiş ki, bazı hayatlar zaman içinde bağlıdır birbirine. Çağlar içinde yankı bulan, eski bir çare ile zincirlidir ötekine.


Yaşadığı acı gerçeklerden kurtulmak için Şamlı bir kocanın elinden Türkiye'ye kaçan genç bir kadının oğullarına kavuşmak için verdiği mücadelenin hüzün dolu hikâyesi, hafızalarınızdan kolay kolay silinmeyeceğe benziyor.



İncir Kuşları, Sevmek Zorunda Değilsin Beni, Yatağımdaki Yabancı gibi çok okunan kitapların yazarı Sinan Akyüz'ün kaleminden genç yaşta Şam'da gelin olan Piruze'nin gerçek yaşamöyküsünü soluk soluğa okuyacaksınız....



(Tanıtım Bülteninden)



Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2019

Sinan Akyüz klasiği

Genç yaşta ilk kalp atışını aşk zannedip ailesini karşısına alarak evlenen, hemde çok farklı kültürden biriyle evlenen acınası Piruze. Okurken yemek yemeyi bile unutacaksınız. Mendilleri hazırlayın.

Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Piruze-Şam'da Bir Türk Gelin-Midi Boy, Sinan Akyüz

Yorum Gönder