28 Aralık 2021

Kelile ve Dimne Mustafa Özçelik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Mustafa Özçelik
Çevirmen: Mustafa Özçelik

Kelile ve Dimne indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Özçelik olan ve Beyan Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kelile ve Dimne eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kelile ve Dimne ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kelile ve Dimne TIKLA PDF İNDİR !

Kelile ve Dimne Yazarı Kimdir ?

Kelile ve Dimne yazarı Mustafa Özçelik 'dır. Mustafa Özçelik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kelile ve Dimne PDF indir oku

Kelile ve Dimne indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyan Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kelile ve Dimne TIKLA PDF İNDİR !

Kelile ve Dimne TIKLA PDF İNDİR ! Kelile ve Dimne Hintli Beydaba´nın hikmetli hikaye kitabıdır. Hükümdar Debşelem´in sorularını, Beydaba hayvan hikayeleri anlatarak açıklar. Beydaba da bir anlamda Debşelem´e öğüt veren bilge bir kişidir. Bu yönüyle Kelile ve Dimne, insanlığın mutluluğunu masal diliyle anlatan klasik bir eserdir. Kelile ve Dimne´deki hikayeleri Kelile ve Dimneve Balıkçıl Kuşu ile Yengeç adlı iki kitap halinde okurlarımıza sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Kelile ve Dimne TIKLA PDF İNDİR !Kelile ve Dimne TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Kelile ve Dimne, Mustafa Özçelik

Yorum Gönder