28 Aralık 2021

Bütün Öyküleri Yusuf Atılgan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,4 TL
Yazarı: Yusuf Atılgan
Çevirmen: Yusuf Atılgan

Bütün Öyküleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Atılgan olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bütün Öyküleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bütün Öyküleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bütün Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Bütün Öyküleri Yazarı Kimdir ?

Bütün Öyküleri yazarı Yusuf Atılgan 'dır. Yusuf Atılgan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Bütün Öyküleri PDF indir oku

Bütün Öyküleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bütün Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Bütün Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Odam uzaktı. Bir park çıktı önüme. Elmayı çıkardım. Sanki küfeden aldığım değildi bu, kırmızılı yeşilli iri bir elmaydı. Karşıdaki otların içine fırlattım. İçimde teneke borudan çıkan dumanı gördüğümdeki aynı kazıntı vardı. Yandaki kanepede oturan bir adam bana bakıyordu: beni görüyormuş, ben oradaymışım gibi.

Yusuf Atılgan, ilkgençlik yıllarında yazdığı öyküleriyle Tercüman gazetesinin açtığı yarışmada ödül kazanmış, daha sonra öykülerini edebiyat dergilerinde yayımlamıştı. Tek öykü kitabıBodur Minareden Öte'yi 1960 yılında çıkardı. Yazarın bütün öyküleri ilk kez 1992 yılındaEylemciadıyla basıldı,Bütün Öyküleribaşlığını taşıyan veEkmek Elden Süt Memeden'deki çocuk öykülerini de kapsayan bu kitapsa 2000'de yayımlandı. Edebiyatımızın bu büyük yazarının öyküleri okura romanlarının atmosferi ve coğrafyası hakkında ipuçları verecektir.

(Tanıtım Bülteninden)

Bütün Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

07.09.2020

Yusuf Atılgan

Gerçekten birbirinden güzel, şaşırtıcı, kimi çok bizden, hayattan, sıradan; kimi fantastik ama her biri sade bir dille ve ustalıkla yazılmış öyküler....bir solukta okunuyor.

Bütün Öyküleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Bütün Öyküleri, Yusuf Atılgan

Yorum Gönder