31 Aralık 2021

Melekler Erkek Olur Hamdi Koç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,08 TL
Yazarı: Hamdi Koç
Çevirmen: Hamdi Koç

Melekler Erkek Olur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hamdi Koç olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 304 sayfalık Melekler Erkek Olur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Melekler Erkek Olur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Melekler Erkek Olur TIKLA PDF İNDİR !

Melekler Erkek Olur Yazarı Kimdir ?

Melekler Erkek Olur yazarı Hamdi Koç 'dır. Hamdi Koç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Melekler Erkek Olur PDF indir oku

Melekler Erkek Olur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 304 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Melekler Erkek Olur TIKLA PDF İNDİR !

Melekler Erkek Olur TIKLA PDF İNDİR !

Gizli bir şey yapıyordum ve korkuyordum, karımdan, çocuklarımdan, patronumdan, arkadaşlarımdan, iş arkadaşlarımdan, kısaca bana sahip olan, hayatımı zorlaştırma, hatta karartma potansiyeline sahip herkesten, tek tek ve toplu olarak hepsinden.

Başarılı bir işinsanı, çekici bir erkek olan Murat'ın görece dengeli bir hayatı, huzurlu bir evliliği vardır. Gelgelelim şirkette yeni işe başlayan Selma'yla tanışması hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Tüm dengesi altüst olan Murat o güne kadar sahip olduğu her şeyi sorgulamaya başlar.

Hamdi Koç'un 2002 tarihli romanı yayımlandığında büyük yankı uyandırmış, dönemin en çok okunan kitaplarından biri olmuştu. Yıpratıcı iş hayatını, metropol yaşantısını, cinselliği, evlilik kurumunu ve erkekliğin çıkmazlarını yalın bir dille irdeleyen Melekler Erkek Olur, sürükleyici, sakınmasız ve kışkırtıcı bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Melekler Erkek Olur TIKLA PDF İNDİR !Melekler Erkek Olur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Melekler Erkek Olur, Hamdi Koç

Yorum Gönder