31 Aralık 2021

Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern Francis Scott Fitzgerald Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,45 TL
Yazarı: Francis Scott Fitzgerald
Çevirmen: Francis Scott Fitzgerald

Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Francis Scott Fitzgerald olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 184 sayfalık Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern Yazarı Kimdir ?

Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern yazarı Francis Scott Fitzgerald 'dır. Francis Scott Fitzgerald yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern PDF indir oku

Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 184 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Benjamin Button doğduğu gün hastaneden babasıyla birlikte yürüyerek çıktı. Emekleme çağında bastonla geziyor, oyuncaklardan çok babasının purolarını aşırmayı seviyordu. Büyüdükçe kır saçları renklendi, kırışıklıkları yok oldu; orta yaşlı bir adamken evlendiği kadından delikanlıyken sıkıldı. Benjamin'in bile akıl sır erdiremediği tersine bir hayatı konu eden Benjamin Button'ın Tuhaf Hikâyesi, F. Scott Fitzgerald'ın fantastik öğelerle dolu diğer öykülerinden "Ey Kızıl Saçlı Büyücü!" ile bir arada.

(Tanıtım Bülteninden)

Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Benjamin Buttonın Tuhaf Hikayesi - Kısa Modern, Francis Scott Fitzgerald

Yorum Gönder