28 Aralık 2021

Sanşiro Natsume Soseki Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Natsume Soseki
Çevirmen: Alper Kaan Bilir

Sanşiro indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Natsume Soseki olan ve Maya Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sanşiro eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sanşiro ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sanşiro TIKLA PDF İNDİR !

Sanşiro Yazarı Kimdir ?

Sanşiro yazarı Natsume Soseki 'dır. Natsume Soseki yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Sanşiro PDF indir oku

Sanşiro indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Maya Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sanşiro TIKLA PDF İNDİR !

Sanşiro TIKLA PDF İNDİR !

Modern Japon romanının en önemli temsilcilerinden Natsume Sōseki'nin ince mizah ve sonsuz masumiyetle örülü bu romanı, 23 yaşındaki Sanşiro'nun yaşadığı küçük yerden ayrılıp üniversite için Tokyo'ya gitmesiyle başlıyor. Şehrin kalabalığı, yeni insanlar, akademik çevreler ve hepsinden önemlisi kadınlar arasında Sanşiro, yaşamını zenginleştirmenin yollarını arıyor.

Sanşiro, ilk aşk, gelenekler, modernleşme ve yaşlılığın alaycılığına karşı gençliğin idealizmini anlatırken, arka planda da dönemin sosyal ve kültürel yapısına getirdiği eleştirileri okuruna sunuyor.

Ondan fazla roman ve öykü kitabı olan ve hemen hemen hepsi başka dillere çevrilen Natsume Sōseki, Japonya'nın modernleşme yolunda büyük adımlar attığı Meiji döneminin en önemli yazarlarından biridir.

Sanşiro, benim en sevdiğim kitaplardan biri. - Haruki Murakami -

(Tanıtım Bülteninden)

Sanşiro TIKLA PDF İNDİR !

23.06.2020

murakami

japon edebiyatıyla tanışmak için güzel bir seçenek


01.06.2020

Natsume Souseki'nin okuduğum ikinci eseri.

Benim çok zevk alarak okuduğum romanlardan biri. Konusu çok basit taşradan üniversite okumak için Tokyo'ya gelen bir gencin büyük şehirle,büyük şehrin insanlarıyla, sanayileşmeyle ve kendi gönül işleriyle olan çatışması ve bunları anlamlandırması . Ana karakter olan Sanşiro da çok normal sen ben gibi bir karakter ama matah bir yanı olmayan Sanşiro'yu da tıpkı kitap gibi seviyorsunuz. Açıkçası beni etkileyen kısım bu kadar basit bir konunun her bakımdan vasat bir anakarakterle bu kadar duru ve güzel bir dille yazılması. Huzur ve masumiyet dolu bir kitap. bittiğine üzüleceğiniz yine de sonunu beğeneceğiniz dingin bir roman mutlaka tavsiye ediyorum


18.04.2020

Haruki Murakami

Murakami'nin en sevdiği yazarlardan birinin hoş bir kitabi.

Sanşiro TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Sanşiro, Natsume Soseki

Yorum Gönder