4 Aralık 2021

Süper İyi Günler Mark Haddon Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,6 TL
Yazarı: Mark Haddon
Çevirmen: Övgü Doğangün

Süper İyi Günler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mark Haddon olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Süper İyi Günler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Süper İyi Günler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Süper İyi Günler TIKLA PDF İNDİR !

Süper İyi Günler Yazarı Kimdir ?

Süper İyi Günler yazarı Mark Haddon 'dır. Mark Haddon yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Süper İyi Günler PDF indir oku

Süper İyi Günler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Süper İyi Günler TIKLA PDF İNDİR !

Süper İyi Günler TIKLA PDF İNDİR !
İnsanlar kafamı karıştırıyor.

Bunun iki temel nedeni var.

İlk neden, insanların hiç kelime kullanmadan bir sürü şey söylemeleri. Siobham, tek kaşını kaldırmanın bir sürü anlama gelebileceğini söylüyor. Bu ifade "Seninle seks yapmak istiyorum." anlamına gelebilirmiş, ayrıca "Biraz önce söylediğim şeyin aptalca olduğunu düşünüyorum." demek de olabilirmiş.

Bu komik bir kitap olmayacak. Espri yapmasını bilmiyorum çünkü onları anlamıyorum.

Esrarengiz bir cinayet ve bu cinayeti aydınlatmaya çalışan, dünyanın en dikkatli dedektifi: Christopher John Francis Boone. 15 yaşındaki dedektifimiz, yaşadığı sokaktan öteye tek başına hiç gitmemiş ama astronot olmak istiyor, dünya üzerindeki bütün ülkeleri ve onların başkentlerini sayabiliyor bir de 7.507'ye kadar bütün asal sayıları...

İngiltere'de yayımlandığı günden itibaren satış rekorları kıran ve bugüne kadar 15 dile çevrilerek 32 ülkede okuyucuyla buluşan Süper İyi Günler sizin de favoriniz olacak.

Başından sonuna kadar sürükleyici bir tema çerçevesinde yazılmış olması nedeniyle benzerlerinden farklı olan bu kitabın otizm gibi anlaşılması çok zor ve ciddi bir sorunla karşı karşıya kalan ailelerin çocukların daha iyi anlamalarında büyük fayda sağlayacağına inanıyorum.

- Prof. Dr. Barış Korkmaz-



Sayfa Sayısı: 289

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Süper İyi Günler TIKLA PDF İNDİR !

07.02.2020

guzel

otizmli cocugun sozcukleriyle anlatilmis cok degerli bir kitap.Onlarin dunyasina girip nasil hissettikleri anlamak istiyorsaniz okuyun derim


04.01.2020

Süper👍🏻👍🏻

Gerçekten okunması gereken sürükleyici bir kitap otizmli çocukları çok güzel anlamamızı sağlıyor


19.09.2019

Çok beğendim

Eğer otizmli bireyler nasıldır, olay ve olguları nasıl algılarlar, nelerden hoşlanırlar, hoşlanmadıkları şeyler nelerdir gibi sorulara cevap arıyorsanız, kısaca otizmi merak ediyorsanız keyifle okuyabileceğiniz bir kitap olduğunu düşünmekteyim..

Süper İyi Günler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Süper İyi Günler, Mark Haddon

Yorum Gönder