7 Aralık 2021

Kırmızı Sarı ve Gergedan Özge Uzun Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Özge Uzun
Çevirmen: Özge Uzun

Kırmızı Sarı ve Gergedan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Özge Uzun olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 168 sayfalık Kırmızı Sarı ve Gergedan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırmızı Sarı ve Gergedan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırmızı Sarı ve Gergedan TIKLA PDF İNDİR !

Kırmızı Sarı ve Gergedan Yazarı Kimdir ?

Kırmızı Sarı ve Gergedan yazarı Özge Uzun 'dır. Özge Uzun yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kırmızı Sarı ve Gergedan PDF indir oku

Kırmızı Sarı ve Gergedan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 168 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırmızı Sarı ve Gergedan TIKLA PDF İNDİR !

Kırmızı Sarı ve Gergedan TIKLA PDF İNDİR !

"Kendi kederinin ağırlığı altında ezilmeyen bu yürek, hiçbir şeyi biriktirmeyen aynalar gibi korkusuzca ve yargılamadan,
tüm sırlarını paylaşıyor bizimle…

Elinizde tuttuğunuz bu kitap, bir mücevher değerinde ve her satırı da tıpkı ona ruhunu üfleyen yazarı gibi umut ve ilham verici..."

Berrak Yurdakul

Kırmızı Sarı ve Gergedan'da ayrılıklar kavuşmaya, mutsuzluklar mutluluğa, ümitsizlikler tatlı bir ümide bağlanıyor. Gazeteci, sunucu ve yazar Özge Uzun kendi hayatının muhasebesini aşk, evlilik, dostluk, ilişkiler ve iş ekseninde yaparken kendisi için kullandığı şifa notlarını da okuyucusuyla paylaşıyor.Yazarın üçüncü kitabı Kırmızı Sarı ve Gergedanbir iyileşme hikâyesi. Bu kitapta kendi hayatınızda yaşadığınız çelişkilerin, çıkmazların, kavga ve küsmelerin nasıl olumluya dönüşebileceğini kolaylıkla bulabileceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Kırmızı Sarı ve Gergedan TIKLA PDF İNDİR !Kırmızı Sarı ve Gergedan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kırmızı Sarı ve Gergedan, Özge Uzun

Yorum Gönder