7 Haziran 2023

Onuncu Köy Fakir Baykurt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Fakir Baykurt
Çevirmen: Kubilay Dağbatıran

Onuncu Köy indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fakir Baykurt olan ve Literatür Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Onuncu Köy eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Onuncu Köy ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Onuncu Köy TIKLA PDF İNDİR !

Onuncu Köy Yazarı Kimdir ?

Onuncu Köy yazarı Fakir Baykurt 'dır. Fakir Baykurt yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Onuncu Köy PDF indir oku

Onuncu Köy indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Literatür Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Onuncu Köy TIKLA PDF İNDİR !

Onuncu Köy TIKLA PDF İNDİR !
Türkiye'nin binlerce köyünden biridir Damalı. Tıpkı diğerleri gibi, bu köyün muhtarı, bekçisi, eğitmeni, arlısı arsızı, her bir şeyi vardır. Tabii, bir de öğretmeni...

O eğitim ordusunun neferlerinden biridir. Yemede içmede, gezmede tozmada değildir gözü. Dünyaya doymadan, güzel evler, temiz sular, bakımlı çocuklar, çocukları uysallaştırmayan okullar görmeden ölürüm diye korkmaktadır. Köylere aydınlığı götürme savaşında yenilmekten bir de... Gel gör ki, bu uğurdaki mücadelesi çetin geçer Öğretmen'in. Verdiği savaşta köylüyü yanına alıp, haksızlığın, yolsuzluğun karşısında durdukça, doğruları söyledikçe yerinden edilir. Dahası, çok sevdiği mesleğinden. Ama Öğretmen yılmaz. Işığını saça saça o köy senin, bu köy benim dolanır. Böyle böyle, yolu Onuncu Köy'e düşer. Burada da onu benzer bir mücadele beklemektedir..



Sayfa Sayısı: 343

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Literatür Yayıncılık Onuncu Köy TIKLA PDF İNDİR !

22.11.2020

Gerçeklerimiz

Gerçekleri gören, insanın insanca yaşaması, hakları, adalet adına baskalarına göstermek isteyen bir köy öğretmenini tanıdığım çok değerli eserimiz; bugünün eğitim dünyasını da çok iyi sorgulattırıyor.


25.09.2020

Mutlaka okunmalı

Fakir Baykurt bu romanında toplumcu-gerçekçi yazımıyla gerçekleri yakıcı biçimde göz önüne sererken bir yandan da umudun var olduğunu hissettiriyor.


25.05.2020

Çok iyi

Yazar yine toplumcu bir bakış açısıyla çok güzel bir roman yazmış.

Onuncu Köy TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Onuncu Köy, Fakir Baykurt

Yorum Gönder