2 Aralık 2021

Kırmızı Azap Ayfer Tunç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Ayfer Tunç
Çevirmen: Ayfer Tunç

Kırmızı Azap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayfer Tunç olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırmızı Azap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırmızı Azap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırmızı Azap TIKLA PDF İNDİR !

Kırmızı Azap Yazarı Kimdir ?

Kırmızı Azap yazarı Ayfer Tunç 'dır. Ayfer Tunç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Kırmızı Azap PDF indir oku

Kırmızı Azap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırmızı Azap TIKLA PDF İNDİR !

Kırmızı Azap TIKLA PDF İNDİR !
Ben dinledikçe onlar anlatıyorlardı. Parasızlık çekiyorlardı, çocukları üniversiteyi kazansın istiyorlardı, işlerinden kovuluyorlar, birbirlerine kazık atıyorlar, ihbar ediyorlar, çalıyorlardı; kimileri kaçaktı, kimileri şantaj yapacak malzeme arıyordu, birbirlerini dolandırıyorlar, her yenilginin acısını daha büyük bir kötülük yaparak çıkarmaya çalışıyorlardı. Karıkocalar birbirlerinden gizli, bu çöplükten kurtulmanın yolunu arıyorlardı.

Ayfer Tunç'un daha önce Aziz Bey Hadisesi ve Taş-Kâğıt-Makas kitapları içinde yer alan kısa öyküleri, Kırmızı Azap'ta bir araya geliyor, birbirini bütünlüyor. Hayatın damaklarımızda bıraktığı buruk tat, yazarın edebiyattaki ilk durağı olan öykülerinde de incelikle işleniyor. Kırmızı Azap, Ayfer Tunç'un 25 yıllık yazarlık birikiminin en önemli köşe taşlarından biri.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2014


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 111

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kırmızı Azap TIKLA PDF İNDİR !Kırmızı Azap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Kırmızı Azap, Ayfer Tunç

Yorum Gönder