7 Aralık 2021

Dövüş Kulübü Chuck Palahniuk Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Chuck Palahniuk
Çevirmen: Elif Özsayar

Dövüş Kulübü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Chuck Palahniuk olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Dövüş Kulübü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dövüş Kulübü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dövüş Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Dövüş Kulübü Yazarı Kimdir ?

Dövüş Kulübü yazarı Chuck Palahniuk 'dır. Chuck Palahniuk yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Dövüş Kulübü PDF indir oku

Dövüş Kulübü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dövüş Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Dövüş Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

İlk kez yayımlandığı 1996'dan beri bir yeraltı klasiği olarak anılan ve sinemaya da aktarılan Dövüş Kulübü, bir anti-ütopya öyküsünü anlatıyor.


Yaşadığı hayattan nefret eden, ölüm düşüncesini saplantı haline getirmiş, insani yakınlığı kanser dayanışma gruplarında arayan genç bir adam. Aynı dayanışma gruplarının bir başka müdavimi, toplum kaçkını bir genç kadın. Ve Tyler Durden; yalanlar ve mutsuzlukla dolu bir dünyaya kendi yöntemleriyle saldıran yarı çılgın bir kurtarıcı, baştan çıkarıcı bir intikam meleği. Tyler'ın felsefesine göre, tüketim kültürünün uyuşturucu etkisinden kurtulmanın yolu, fiziksel acıyla tanışarak yeniden doğmaktır. Çok geçmeden, gecenin geç saatlerinde bar bodrumlarında toplanan gizli bir "dövüş kulübü", ülkenin dört bir yanını saracaktır. Ama Tyler'ın dünyasında sınırlara ve kurallara yer yoktur. Kendi bedenini örseleyen bir müritler ordusu, toplum düzenini ve konformizmi imha etmek üzere Tyler'ın peşine takılır...


Chuck Palahniuk'un ilk romanı, tüketim kültürüne, hırs ve üstünlük duygusuna, güzellik idealine ve iş dünyasına zehir zemberek bir eleştiri yöneltiyor. Palahniuk, karanlık bir mizahla desteklediği güçlü ve çarpıcı üslubuyla, yaşadığımız dünyanın çirkin suretine ayna tutuyor.


Son dönemin en özgün, en sarsıcı romanları arasında sayılan Dövüş Kulübü bir klasik eser düzeyine ulaşıyor...



(Tanıtım Bülteninden)

Dövüş Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

27.05.2020

Başyapıt!

Chuck Palahnuik'in ilk kitabı olmasına rağmen ortaya koyduğu bir şaheser. Çok iyi bir gözlem üzerine kurulmuş, düzenin saçmalığına bir deva olması için bir çözüm önerisi olacak şekilde ele alınmış roman türünde bir manifesto.


29.03.2019

Chuck Palahniuk

Okuması çok zevkli ve değişik bir yazar


21.03.2019

Okunmalı

Sonuna doğru kalp atışlarınızı hızlandıracak, kurguyu, dili ve yeraltının o paslı tadını hissetmenizi sağlayacak değerli kitaplardan. Kült haline gelmiş bu roman okunmalı.

Dövüş Kulübü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Dövüş Kulübü, Chuck Palahniuk

Yorum Gönder