7 Aralık 2021

Efendi ile Köpeği Thomas Mann Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Thomas Mann
Çevirmen: Esen Tezel

Efendi ile Köpeği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Thomas Mann olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Efendi ile Köpeği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Efendi ile Köpeği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Efendi ile Köpeği TIKLA PDF İNDİR !

Efendi ile Köpeği Yazarı Kimdir ?

Efendi ile Köpeği yazarı Thomas Mann 'dır. Thomas Mann yazdığı bu eserle Nobel Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Efendi ile Köpeği PDF indir oku

Efendi ile Köpeği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Efendi ile Köpeği TIKLA PDF İNDİR !

Efendi ile Köpeği TIKLA PDF İNDİR !
Thomas Mann'ın 1919 yılında yayımlanan ve otobiyografik öğeler barındıran anlatısı, Mann ailesiyle yaşamış av köpeği kırması Bauschan ve sahibi ekseninde temellenir. Yazar, salt büyük bir romancı değil, aynı zamanda daha küçük metin türlerinin de üstadı olduğunu bir kez daha hissettirdiği bu anlatısında olağanüstü canlı, titiz ve ayrıntılı, yer yer mizah yüklü betimlemeleriyle pastoral bir portre çizer okuruna. Okur, Bauschan ve sahibiyle birlikte Münih'te nehir kıyısında ve kentin yeşil alanlarında günlük gezintilere çıkar, Bauschan'ın fiziksel ve karakteristik özelliklerine yakından bakma fırsatına sahip olur; köpek ile sahibinin arasındaki ilişkiye tanıklık eder: Bauschan'ın öyküsü, köpeğin, insanın yaşam alanının bu denli içinde olmasına karşın ona hâlâ ne kadar yabancı olduğunu anlatır.

Modern edebiyata içkin alegori ve parodi unsurlarının izlerini sürebileceğimiz Efendi ile Köpeği, kent ile kırsal arasında kalmış, tarihin yok oluşa mahkûm ettiği idilde sığınak arayan bireyin, Birinci Dünya Savaşı'yla değişime uğrayan Avrupa burjuvazisinin yaşam deneyimine ilişkin bir tasvir olarak da okunabilir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Efendi ile Köpeği TIKLA PDF İNDİR !

21.12.2015

pişman olmayacaksınız

Thomas Mann gibi usta bir yazarla tanışmalısınız hemen. Okuyun, sadece okuyun ve betimlemelerin bu kadar güzel olabileceğini kendi gözlerinizle görün..


22.11.2015

Çeviri

Ödül almış bu kadar değerli bir kitabın,bu kadar özensiz ve kötü çevirisi olması yayın evinin büyük bir ayıbıdır.

Efendi ile Köpeği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Efendi ile Köpeği, Thomas Mann

Yorum Gönder