7 Aralık 2021

Türk'ün Ateşle İmtihanı Halide Edib Adıvar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,03 TL
Yazarı: Halide Edib Adıvar
Çevirmen: Halide Edib Adıvar

Türk'ün Ateşle İmtihanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Halide Edib Adıvar olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Türk'ün Ateşle İmtihanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Türk'ün Ateşle İmtihanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Türk'ün Ateşle İmtihanı TIKLA PDF İNDİR !

Türk'ün Ateşle İmtihanı Yazarı Kimdir ?

Türk'ün Ateşle İmtihanı yazarı Halide Edib Adıvar 'dır. Halide Edib Adıvar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Türk'ün Ateşle İmtihanı PDF indir oku

Türk'ün Ateşle İmtihanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Türk'ün Ateşle İmtihanı TIKLA PDF İNDİR !

Türk'ün Ateşle İmtihanı TIKLA PDF İNDİR !
Burada. Türkiye, başşehrinden ve Anadolu daki topraklarından mahrum edilmek istenilmiyordu. İmparatorluk un. İstanbul başşehri olarak kalmasına taraftar olmakla beraber. Akdeniz le Karadeniz aracındaki geçidi tarafsız hale sokmak. Ermenistan. Arabistan. Mezopotamya. Suriye ve Filistin V ayrı ayrı parçalara ayırmak vardı.
Halide Edib Adıvar. çocukluk günlerinden 1918'e kadarki anılarını Mor Salkındı Ev başlığıyla kaleme almıştı. Türk 'ün Ateşle İmtihanı, bundan sonrasını. 1918'den 1923 sonlarına kadar olan dönemi anlatıyor. Ulusal Kurtuluş Savaşı sırasında yaşananlar, yazarın gözlemleri canlı ve etkileyici bir anlatımla okura sunuluyor.
Türk ün Ateşle İmtihanı. Halide Onbaşı'nın. o günleri yaşayan bir aydının içten anlatımıyla yakin tarihimize ışık tutuyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 320

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 242

Baskı Yılı: 2007


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Türk'ün Ateşle İmtihanı TIKLA PDF İNDİR !

23.06.2015

Okumaya değer

Hatta hatta mutlaka okunası bir eser. Zira kurtuluş savaşına bizzat katılmış bir kadının gözünden yaşananlara farklı bir perspektiften bakmak hediye iyi gelecek diye düşünüyorum. Hem o günleri hem de bir kadını anlamak bakımından...

Türk'ün Ateşle İmtihanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Türk'ün Ateşle İmtihanı, Halide Edib Adıvar

Yorum Gönder