19 Aralık 2021

50 Muhteşem Kısa Hikaye İ. Kürşad Yalçındağ Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: İ. Kürşad Yalçındağ
Çevirmen: İ. Kürşad Yalçındağ

50 Muhteşem Kısa Hikaye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İ. Kürşad Yalçındağ olan ve Tefrika Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 400 sayfalık 50 Muhteşem Kısa Hikaye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 50 Muhteşem Kısa Hikaye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
50 Muhteşem Kısa Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

50 Muhteşem Kısa Hikaye Yazarı Kimdir ?

50 Muhteşem Kısa Hikaye yazarı İ. Kürşad Yalçındağ 'dır. İ. Kürşad Yalçındağ yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

50 Muhteşem Kısa Hikaye PDF indir oku

50 Muhteşem Kısa Hikaye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tefrika Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 400 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
50 Muhteşem Kısa Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

50 Muhteşem Kısa Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

50 Muhteşem Kısa Hikâye edebiyat tarihinin en iyi yazarlarının yazmış olduğu kısa hikâyelerden oluşan bir seçkidir. Konuları itibariyle bu yazarların dünya görüşleri ve fikirleri hakkında genel olarak bilgi sahibi olabileceğimiz bu hikâyeler, günümüz dünyasında bile karşılaştığımız birçok sorun için kılavuz niteliğindedir. Özenle seçilmiş bu hikâyeler ile hayranı olduğunuz klasik dünya edebiyatı yazarlarının başyapıtları hakkında da bir ön bilgi edinmemiz mümkün olacaktır.


(Tanıtım Bülteninden)

50 Muhteşem Kısa Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

28.04.2020

Muhteşem Kısa Hikayeler

Ben bu kitaba bayıldım arkadaşlar. Okan Bayülgen bu kitabı okudu programında, sonra merak ettim aldım ve gerçekten tam bir baş ucu kitabı. Hem genel kültürünüzü geliştiriyor hem de aşırı sürükleyici gidiyor.


28.04.2020

Çok iyi fikir

Dünya edebiyatına yön vermiş bütün isimleri tek kitapta toplamak çok güzel bir fikir.  Etkilendim ve heyecanla kitabı aldım. Kitap bir kaç sayfalık hikayelerden oluşuyor. Benim gibi okumaya çok vakit ayıramıyorum, yarım bırakmak istemiyorum gibi bahaneleriniz varsa bu kitap tam bize göre.


21.04.2020

Kızıl Ölümün Maskesi

Birkaç eksik dışında bence bilinmesi gereken bütün hikayeler içinde var gerçekten başarılı! Favorim kızıl ölümün maskesi, kesinlikle okumalısınız!

50 Muhteşem Kısa Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, 50 Muhteşem Kısa Hikaye, İ. Kürşad Yalçındağ

Yorum Gönder