19 Aralık 2021

Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,5 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Betül Şefkatli

Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 272 sayfalık Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları Yazarı Kimdir ?

Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları PDF indir oku

Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 272 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

"Her birimiz için büyülü bir hayal ve masal ülkesi, çokça meydan okuduğumuz, acılar çektiğimiz ve çok şey öğrendiğimiz bir ülkeydi burası; her zaman sevgiyle anacağımız bizim ülkemiz."

Dünyaca ünlü dedektif Sherlock Holmes'un yaratıcısı İskoç yazar Arthur Conan Doyle'un çok bilinmeyen başarılı bilim kurgu serisinin kahramanı Profesör Challenger; zekâsı ve huysuzluğuyla tanınan, bilim dünyasının önde gelen isimlerindendir. Aykırı tavırları ve düşünceleriyle dünyayı ayağa kaldıran ve sarsan maceralarına yakın gazeteci dostu Malone sayesinde tanıklık ederiz.
Serinin ilk macerası Kayıp Dünya, yazıldığı tarihten itibaren dinozorlarla ilgili pek çok yapıma ilham kaynağı olmuştur. Profesör Challenger ve dostları, Amazon ormanlarının derinliklerine giderek bizi dinozorlarla, tarih öncesi canlılarla ve insanlığın atalarına dair sırlarla dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları TIKLA PDF İNDİR !Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Kayıp Dünya - Profesör Challenger'in Maceraları, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder