19 Aralık 2021

Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap Cassandra Clare Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,6 TL
Yazarı: Cassandra Clare
Çevirmen: Cassandra Clare

Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Cassandra Clare olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap Yazarı Kimdir ?

Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap yazarı Cassandra Clare 'dır. Cassandra Clare yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap PDF indir oku

Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Ya gerçek aşkın bedeli lanetlenmekse?

Gölge Avcıları'nın kutsal kalesi olan Meclis Salonu'nun basamaklarında masumların kanı dökülüyor. Livia Blackthorn'un trajik ölümünün ardından Konsey, iç savaşın eşiğinde. Blackthorn'lardan bazıları büyücüleri kırıp geçiren hastalığın tedavisini bulmak için Los Angeles'a kaçıyor. Bu arada, Emma ve Julian yasak aşklarını unutmak için umutsuzca adımlar atarken, bir yandan da Ölülerin Kara Kitabı'nı geri almak için Periler Diyarı'na, tehlikelerle dolu bir göreve gönderiliyorlar. Saraylar'da buldukları sır Gölge Avcıları'nın dünyasını paramparça edebilir ve gelecek, hayal bile edemeyecekleri kadar karanlık bir hal alabilir. Zamanla yarışan Emma ve Julian, parabatai lanetinin ölümcül gücü onları ve sevdikleri herkesi yok etmeden önce Gölge Avcıları'nın dünyasını kurtarmak zorunda.

Keder bizi güçsüzleştirmez, bizi insan yapar.

(Tanıtım Bülteninden)

Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap TIKLA PDF İNDİR !Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Hava ve Karanlık Kraliçesi-Karanlık Sanatlar Üçüncü Kitap, Cassandra Clare

Yorum Gönder