27 Kasım 2021

Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri Daniel Defoe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Daniel Defoe
Çevirmen: Fadime Kahya

Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Daniel Defoe olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Daniel Defoe 'dır. Daniel Defoe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Daniel Defoe (1660-1731) Londra'da varlıklı bir ailede dünyaya geldi. İyi bir akademik eğitimin ardından ticarete atıldı. Çetin ve macera dolu bir ticaret hayatının ardından siyasi yergilerle yazarlığa başladı. Gözü pek bir gazetecilik kariyeri ve pek beğenilen didaktik eserlerinin ardından, geç sayılabilecek bir yaşta onu dünya edebiyatının başköşelerinden birine yerleştiren Robinson Crusoe romanını yazdı. Defoe bu ölümsüz eserinde, gemi kazası sonucu düştüğü ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren Robinson Crusoe'nun hikâyesini ustalıkla anlatır. İnsan doğasını çok iyi tanıyan yazar güçlü kalemi ve yalın üslubuyla insanlık tarihinin her döneminde, her okurun kendisinden bir şeyler bulabileceği bir kahraman yaratmayı başarır. Çeşitli konularda pek çok eser yazan Defoe, İngiliz romanının kurucularından sayılır.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 336

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 265

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

03.10.2020

Tüm insanların okuması gereken tek kitap

Kısa özetini okuduğumuz kitabın tam metnini de okuduğunuzda hayatı daha iyi öğreneceksiniz.


16.07.2020

İlk İngilizce Roman

Bireycilik, kapitalizm, protestanlık, sömürü, öteki algısı, iktisadi yaşam vs. kavramlarla bezeli alt metnin yanı sıra, bunların hiçbiri hakkında fikriniz yoksa bile büyük bir iştahla okunabilecek harika bir macera romanıdır. Tam metninden okumak elzemdir.


24.08.2019

Çok Güzel Bir Kitap

Ben şahsen kiabı çok ama çok beğendim.Kitabı okurken çok eğlenecek siniz.

Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Robinson Crusoe - Hasan Ali Yücel Klasikleri, Daniel Defoe

Yorum Gönder