27 Kasım 2021

Kendine Ait Bir Oda Virginia Woolf Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: Virginia Woolf
Çevirmen: Suğra Öncü

Kendine Ait Bir Oda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Virginia Woolf olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kendine Ait Bir Oda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendine Ait Bir Oda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendine Ait Bir Oda TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Ait Bir Oda Yazarı Kimdir ?

Kendine Ait Bir Oda yazarı Virginia Woolf 'dır. Virginia Woolf yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kendine Ait Bir Oda PDF indir oku

Kendine Ait Bir Oda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendine Ait Bir Oda TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Ait Bir Oda TIKLA PDF İNDİR !
Kadın hareketinin elden düşürmediği önemli kitaplardan biri olan Kendine Ait Bir Oda, Virginia Woolf'un belki de en kolay okunan kitabıdır. Kolay okunur, çünkü konu çok somuttur: "Kadın ve edebiyat". Erkeklerin kadınlara bıkıp usanmadan tekrarladıkları "ezeli" ve de "ezici" bir soru vardır. "Bizler kadar düşünme yeteneğiniz olduğunu ileri sürüyorsunuz. Madem öyle, neden Shakespeare gibi bir deha çıkaramadınız?" İşte Virginia Woolf bu "yakıcı" soruya, tarihsel ilişkilerin kökenine inip kütüphane raflarında şöyle bir gezindikten ve de kısa bir kadın edebiyatı tarihçesi çıkardıktan sonra esaslı bir yanıt getiriyor. Ve şöyle sesleniyor kadınlara: "Para kazanın, kendinize ait ayrı bir oda ve boş zaman yaratın. Ve yazın, erkekler ne der diye düşünmeden yazın!..."



Sayfa Sayısı: 127

Baskı Yılı: 2005


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Kendine Ait Bir Oda TIKLA PDF İNDİR !

28.10.2020

Kendine ait bir oda

Kadın erkek fark etmeksizin her insanın okuması gereken bir kitap. Özellikle Türk kadınlarının kendinden bir şeyler bulabileceğini düşünüyorum


05.06.2020

okuyun

klasiklerden, feminizme giriş 101..


16.10.2019

virginia wolf...

Virginia Wolf,tümcelerini bilinç akışının düzleminde işleyerek bir dil ziyafeti sunuyor.Kendine ait bir odada keşfettiğiniz kelimelerle kalıpların kırılıp düş dünyasıyla eklemlenen bir deneyimle kelime şölenine evrilmekte...

Kendine Ait Bir Oda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kendine Ait Bir Oda, Virginia Woolf

Yorum Gönder