27 Kasım 2021

Neva Bulvarı - Bez Ciltli Nikolay Gogol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Nikolay Gogol
Çevirmen: Uğur Büke

Neva Bulvarı - Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikolay Gogol olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 79 sayfalık Neva Bulvarı - Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Neva Bulvarı - Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Neva Bulvarı - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Neva Bulvarı - Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Neva Bulvarı - Bez Ciltli yazarı Nikolay Gogol 'dır. Nikolay Gogol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Neva Bulvarı - Bez Ciltli PDF indir oku

Neva Bulvarı - Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 79 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Neva Bulvarı - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Neva Bulvarı - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Petersburg'un kalbi olan Neva Bulvarı'nda okuru adeta adım adım gezintiye çıkaran ilk öykü, Çarlık Rusyası'nda biri ressam diğeri üsteğmen olan iki arkadaşın âşık oldukları kadınların peşlerinden gidişlerini ve onları bekleyen hazin sonu ele alır.

Gogol'ün müthiş mizahi diliyle, ilk kez 1836'da Puşkin'in çıkardığı Sovremennik adlı dergide yayımlanan Fayton ise bir süvari alayının gelişiyle bir zamanlar iç karartıcı olan B. şehrinde yaşananların trajikomik öyküsüdür.

Rus edebiyatında bir devrim yaratan ve eserleriyle kendinden sonraki edebi sürece katkıda bulunan Gogol'ün bu eserini Uğur Büke'nin özenli çevirisiyle sunuyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Neva Bulvarı - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !Neva Bulvarı - Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Neva Bulvarı - Bez Ciltli, Nikolay Gogol

Yorum Gönder