27 Kasım 2021

Dünyanın Uyanışı Şengül Boybaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Şengül Boybaş
Çevirmen: Şengül Boybaş

Dünyanın Uyanışı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şengül Boybaş olan ve Küsurat yayınevinin yayınlamış olduğu, 469 sayfalık Dünyanın Uyanışı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Dünyanın Uyanışı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyanın Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Uyanışı Yazarı Kimdir ?

Dünyanın Uyanışı yazarı Şengül Boybaş 'dır. Şengül Boybaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Dünyanın Uyanışı PDF indir oku

Dünyanın Uyanışı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Küsurat yayınevi tarafından yayınlanan, 469 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyanın Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

NETFLİX Orijinal Yapımı Atiye'ye ilham veren roman Dünyanın Uyanışı

"Sıradan biri olman sıradışı bir kadere sahip olamayacağın anlamına gelmiyor."

"İnsanın kaderini sevebilmesinin şartı onu anlamasıdır. Anlayamadığımız şeyi sevemeyiz. Hayatının neden bu halde olduğunu bir kere anladın mı, kaçınılmaz olarak değişirsin. Sen değişince, kaderin de değişir. Değişim, anlamanın bir numaralı yan ürünüdür. Meseleye böyle bakınca da, kaderimizi anlamanın onu şekillendirmeye giden ilk ve en önemli adım olduğunu söylemek yanlış olmaz."

Bir rüyayla başladı her şey. İki nehrin arasındaki bereketli topraklarda yürüyordu Atiye, birden hoş manzara yerini karanlık, kan gölü ve çığlıklarla süslenmiş bir senfoniye bıraktı. Toprak ana yeni bir çağa, Atiye kendi uyanışına gebeydi. Karanlığın sahibi içindekini çekip çıkarmak için karnına yöneldi ve uyandı Atiye. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı, çünkü o da biliyordu ki geçmişin hikâyeleri sonsuza dek gömülü kalamazdı. Ve gerçeğin izlerini sürmek için yola çıktı, varacağı yerin sırrını bilmeden… Çünkü insanoğlunun hikâyesinin bittiği yerde onun hikâyesi başlıyordu.

Şengül Boybaş ilk romanı Dünyanın Uyanışı ile okurunu insanlığa çağlar boyunca evsahipliği yapmış kadim topraklara, 2018 yılında UNESCO Dünya Mirası listesinde yerini alan Göbeklitepe'nin gizemli hikâyesine davet ediyor. Üzerinde yaşadığımız bereketli toprakları, hayatın yanlış yaşanışını ve insanlığın sonsuz kez yenilişinin çarpıcı romanı Dünyanın Uyanışı'nı bir solukta okuyacaksınız!

(Tanıtım Bülteninden)

Dünyanın Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2020

.

Diziyi keyifle izlemiştim. Kitabını da bir soluk da okudum. Ancak kitapın kurgusu ile dizinin kurgusu tamamen farklı ilerliyor.  Ana düşünce aynı olsa da akış birbirinden bağımsız. Her ikisi de ayrı ayrı güzel.


02.11.2020

Heyecanla bekliyorum

Atiye dizisini çok beğenerek izledim. Kitapların da elime ulaşmasını sabırsızlıkla bekliyorum


08.10.2020

güzel

güzele benziyor dizisi de çok güzeldi

Dünyanın Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Dünyanın Uyanışı, Şengül Boybaş

Yorum Gönder