2 Ekim 2023

Yaralı Düello Yağmur Yağmur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Yağmur Yağmur
Çevirmen: Tansel Mumcu

Yaralı Düello indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yağmur Yağmur olan ve Minval Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaralı Düello eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaralı Düello ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaralı Düello TIKLA PDF İNDİR !

Yaralı Düello Yazarı Kimdir ?

Yaralı Düello yazarı Yağmur Yağmur 'dır. Yağmur Yağmur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yaralı Düello PDF indir oku

Yaralı Düello indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Minval Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaralı Düello TIKLA PDF İNDİR !

Yaralı Düello TIKLA PDF İNDİR !


Yağmur Yağmur'dan hayatın ikircikli nüanslarında dans eden çarpıcı denemeler: "Yaralı Düello"

Girift yazım etkisiyle dikkat çeken ve birbirinden çarpıcı denemelerden oluşan "Yaralı Düello", Ocak 2013'te aramızdan ayrılan Türk Edebiyatı'nın en özgün yazarlarından Metin Kaçan'ın eser için yazdığı önsözle ve Jeanette Winterson'ın "Yara kendi kendisinin merhemidir." sözüyle açılıyor. Kadınlık, varoluş, yalnızlık, başkaldırı, yazgı, sanat, umutsuzluk, tutku, aşk, kent yaşamının ayrıksı ayrıntıları ve 1980 sonrası kuşağın kırık dökük anlarının sindiği "Yaralı Düello" zaman zaman sert ve aykırı, zaman zamansa naif bir üslupla tınlıyor. Özgün tarzıyla dikkat çeken metinlerde, çelişkili bir yazınsal dünya öne çıkıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Minval Yayınevi

Yaralı Düello TIKLA PDF İNDİR !Yaralı Düello TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yaralı Düello, Yağmur Yağmur

Yorum Gönder