2 Ekim 2023

Pelikan Edith Wharton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,22 TL
Yazarı: Edith Wharton
Çevirmen: Elçin Özgül

Pelikan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edith Wharton olan ve Altın Bilek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Pelikan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pelikan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pelikan TIKLA PDF İNDİR !

Pelikan Yazarı Kimdir ?

Pelikan yazarı Edith Wharton 'dır. Edith Wharton yazdığı bu eserle Pulıtzer Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Öykü türündedir.

Pelikan PDF indir oku

Pelikan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Bilek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pelikan TIKLA PDF İNDİR !

Pelikan TIKLA PDF İNDİR !
Klasik Amerikan öykücülüğünün kurucularından biri olan Edith Wharton asıl ününü kendisine 1921 yılında Pulitzer Edebiyat Ödülü'nü kazandıran Masumiyet Çağı adlı romanına borçludur. Wharton, Pulitzer Edebiyat Ödülü'ne layık görülen ilk kadın yazardır. Öykülerinde yarattığı gerçekçi iklim, karakterlerinin hem zihnen hem de bilgi bakımından zengin tavırları ile hem öykülerinde hem de romanlarında geniş bir tasvir ve olay örgüsü zenginliği barındıran yazarın, hem sanayileşme döneminin sancılarını hem de burjuva ve aristokrasi düzeyindeki tartışmaları metinlerine taşıdığı söylenebilir. Kimi yorumcuların ilk feministler arasında saydığı yazar, göndermelerle yüklü dil işçiliği ve üstün bilgi birikimi ile de metinlerinin kalbinde yer etmektedir. "Vali", "Pelikan", "Muse'un Dramı", "Yazarın Tüm Hikâyesi", adlı kısa öykülerini barındıran bu kitap, Wharton'un ustaca çabalarının mükemmel örneklerini okuyucuya sunar.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 135

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Bilek Yayınları Pelikan TIKLA PDF İNDİR !Pelikan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Öykü
Etiketler; Edebiyat, Dünya Öykü, Pelikan, Edith Wharton

Yorum Gönder